Cześć kochane brzuszatki
strasznie serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie.... u mnie takie nudy, że nie ma o czym pisać, jak was podczytuję sobie codziennie to chwilami zazdroszczę przy kolejnej ciąży nie można sie nudzić dzieci skutecznie wypełniają czas to cudowne .... ja na L4 od 7 tyg. i już sie wyleżałam, przeczytałam tonę książek w tym pół tony poradników i już mam dość
, nieprzyjemności I trymestru odeszły i mocno musze sie przekonywać że jestem w ciąży bo troszku większy brzuszek tylko i nic poza tym na razie ( to chyba dobrze) ale pomarudzić jak na kobietę w ciąży warto hiihihih .....
Mój partner rozpieszcza mnie do granic możliwości "pamiętaj nic nie musisz" to jego ulubione powiedzenie no a ja sie stosuję
..... jutro wizyta u gin i mam nadzieję że podejrzymy maluszka już sie stęskniłam za świadomością jego obecności ....
Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących dużo pozytywnej energii przesyłam
strasznie serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie.... u mnie takie nudy, że nie ma o czym pisać, jak was podczytuję sobie codziennie to chwilami zazdroszczę przy kolejnej ciąży nie można sie nudzić dzieci skutecznie wypełniają czas to cudowne .... ja na L4 od 7 tyg. i już sie wyleżałam, przeczytałam tonę książek w tym pół tony poradników i już mam dość
, nieprzyjemności I trymestru odeszły i mocno musze sie przekonywać że jestem w ciąży bo troszku większy brzuszek tylko i nic poza tym na razie ( to chyba dobrze) ale pomarudzić jak na kobietę w ciąży warto hiihihih .....Mój partner rozpieszcza mnie do granic możliwości "pamiętaj nic nie musisz" to jego ulubione powiedzenie no a ja sie stosuję
..... jutro wizyta u gin i mam nadzieję że podejrzymy maluszka już sie stęskniłam za świadomością jego obecności ....Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących dużo pozytywnej energii przesyłam