Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ma być Kalinka, wszyscy podśpiewywalismy sobie tę rosyjską piosenkę aż tu nagle teściowa mówi męzowi, że imię mówiąc bez ogródek - dziwkarskie, bo Kalina Jędrusik była "mocno kontrowersyjna". No i nagle córa wypaliła,że jej się podoba Jagoda. 
Bardziej mi się podoba niż Jagoda
bo jeszcze trochę i wygladałabym jak gepard cała w cętki
próbowałam usnąć ale brzuch taki twardy mialam ze sie nie dało wiec w koncu wstałam do wc i poźniej się przewalałam z boku na bok, usnełam przed samą 6 a 6.15 obudził mnie budzik do pracy
także dziś mam humor ze bez kija nie podchodź
Mania nie wiele z tego zrozumiała - zajrzała pod bluzkę i stwierdziła, że nie ma dzidzi
ale cały czas o tym rozmawiamy i coś chyba kuma bo gada i głaszcze Dzidziola. A z tym USG to uważam, że dobry pomysł. Ja tak robiłam poprzednim razem - zabierałam męża i synka na wszystkie USG żeby mógł łatwiej sobie to ułożyć w głowie a i tym razem na USG tydzień temu byliśmy całą rodziną. Oczywiście dzieciaki najpierw zachwycone a potem szybciutko się znudziły i poszły się bawić z tatą na korytarzu :-) Daj znać jak już powiecie córci - ciekawa jestem jak zareaguje