Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ma być Kalinka, wszyscy podśpiewywalismy sobie tę rosyjską piosenkę aż tu nagle teściowa mówi męzowi, że imię mówiąc bez ogródek - dziwkarskie, bo Kalina Jędrusik była "mocno kontrowersyjna". No i nagle córa wypaliła,że jej się podoba Jagoda. 
Bardziej mi się podoba niż Jagoda
bo jeszcze trochę i wygladałabym jak gepard cała w cętki
próbowałam usnąć ale brzuch taki twardy mialam ze sie nie dało wiec w koncu wstałam do wc i poźniej się przewalałam z boku na bok, usnełam przed samą 6 a 6.15 obudził mnie budzik do pracy
także dziś mam humor ze bez kija nie podchodź
Mania nie wiele z tego zrozumiała - zajrzała pod bluzkę i stwierdziła, że nie ma dzidzi
ale cały czas o tym rozmawiamy i coś chyba kuma bo gada i głaszcze Dzidziola. A z tym USG to uważam, że dobry pomysł. Ja tak robiłam poprzednim razem - zabierałam męża i synka na wszystkie USG żeby mógł łatwiej sobie to ułożyć w głowie a i tym razem na USG tydzień temu byliśmy całą rodziną. Oczywiście dzieciaki najpierw zachwycone a potem szybciutko się znudziły i poszły się bawić z tatą na korytarzu :-) Daj znać jak już powiecie córci - ciekawa jestem jak zareaguje