Widzę, że zmiany płci tutaj dość częste :-)
Ja od początku czułam i marzyłam o dziewczynce, na ostatnim USG to się potwierdziło, ale jeszcze nie na 100%. Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek, już przyzwyczaiłam się do myśli o córeczce :-)
Martita, Renia - dzięki za info o ćwiczeniach, wieczorkiem wypróbuje, brakuje mi ruchu, pierwszy trymestr przespałam - dosłownie
Schauma - grunt to pozytywne nastawienie, przy drugim, po tak krótkiej przerwie to już automatycznie wszystkie czynności się wykonuje, więc wszystko o dziwo jest łatwiejsze i o 100% wzrasta umiejętność organizacji dnia
Kitki - też myślę, że spokojnie możesz zacząć ćwiczyć, przecież to ćwiczenia dla ciężarnych, jak wszystko jest ok, to przecież nie ma jakiś przeciwskazań
Marzena - super że masz dzieciaki w podobnym wieku, moje też już gotowe do pomocy i nie mogą się doczekać maluszka, duża różnica ma swoje wady ale i sporo zalet :-)
Lusinda gratuluję pierwszych kopniaczków
Ja czuję ruchy tak już od 2 tygodni - tj od 15-16 tc, na początku słabe i nieregularne, teraz już coraz wyraźniejsze i w miarę regularne
Martita gratuluję dziewczynki :-) Podoba mi się i Kaja i Marysia - śliczne imionka
U nas dziś piękne słoneczko, choć chłodno, może jeszcze uda się jakiś spacerek zaliczyć. Szkoda, że dni takie już krótkie, zanim wrócę z pracy już się ściemnia i nie ma ochoty na wyjścia.
Planuję jeszcze popracować do końca stycznia.