rsz91 - spóźnione Wszystkiego Najlepszego:-) ruchami się nie przejmuj, ja tez jeszcze nie czuje a to moja druga ciąża wiec teoretycznie powinnam czuć szybciej. Poza tym Ty szczuplaczek jesteś, to tez inaczej
MiLady - mi tez gin wypisuje od wizyty do wizyty ale bez problemu tez internista, mi moja rodzinna proponowała ze jakbym miała problem to mam przyjść do niej ze bez problemu może mi wypisać nawet i na miesiąc L4
Poćwiczyłam wczoraj z Andżelika Pióro jak polecałyście, zrobiłam dwa zestawy po niecałe 15 min ale kazde cwiczenie po 2 serie a nie po 3 jak mówiła, bo stwierdziłam ze skoro nic wcześniej nie ćwiczyłam to i tak starczy...dziś nie mogę usiąść na kibelku ani kucnąć tak mnie uda bolą, cierp ciało jak chciało

spojenie już mnie mniej boli, za to boli mnie biodro i plecy, musze się rozruszać bo cienko to widzę
od 5 nie spie, o 6 wstałam bo miałam dość przewalania się po łózku, w nocy tez się ciagle budzę, brzuch mnie ciagnie, niewygodnie mi, liczę tylko ile jeszcze mi do rana zostało
wciągnęłam się w serial Casarzowa Ki, wczoraj obejrzałam 6 zaległych odcinków na kompie, z nudów niedługo telenowele brazylijskie będę ogladać;-)