reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Antus - jak ja rodzilam w zdrojach to nie bylo jeszcze tego nowego oddzialu. Nie wiedzialam ze w kazdej sali co innego i zalezy na co trafisz. Ja mialam cc i teraz tez bede miec wiec teoretycznie zdroje dla mnie super i blisko domku. Ale wole chyba tam gdzie moj lekarz zeby on mnie pocial jesli bedzie taka mozliwosc bede spokojniejsza

Marciosz cudownie że jednak to dziewczynka. Naprawdę przeczuwałam że i u Ciebie będzie zmiana płci :-)

Ja dzisiaj czuję pierwszy dzień kopniaczki od mojego synusia. Wcześniej czułam delikatne ruchy, jakby łaskotanie, a dzisiaj pierwszy raz kopniaczki :-)

Ja juz po wizycie. Szczegóły w wątku wizytowym, ale......jednak DZIEWCZYNKA !!! Z coś tam jest między nóżkami na : ''nic tutaj nie ma, piękny wzgórek łonowy'' hahaha, czyli i u mnie zmiana :-)

Na liście widnieje chłopiec, będzie zmiana:-D Może się okazać , jak tak dalej pójdzie, że jednak w kwietniu będzie więcej babeczek !

Rzopiera mnie meeeega radość:-D Udawałam, że mi nie zależy, ale jednak...to dla mnie cudowne wieści. teraz muszę pomyśleć nad imieniem!

Super wiadomość! Gratuluję córusi w takim razie :)

Co do snów to też czasami mam dziwne ;-)
Witam nowa mamusie :-)
Annika uważaj na siebie a będzie wszystko dobrze :-*
Co do odwiedzin to mój mąż mógł być ze mną cały czas :-)
Gratuluję wizyt i poznania płci :-D
Ja jutro rano na glukoze idę...;-) a w pon wizyta już się doczekać nie mogę :-)

Marciosz - gratulacje.

co do dziwnych snow - tez takie miewam, aż jestem w szoku bo niektóre są mocno pojechane ;)

mam pytanie co do ruchów- czujecie?? codzinnie? co kilka dni? regularnie?

reklama
Normalnie co się dzieje, chłopcy zamieniają się w dziewczynki, omg!! gratulacje dla was dziewczynki, fajnie ze płeć juz znana ;-)
Sny, z wiązki z tym ze w realu nie pamiętam jak wygląda seks, jak śpię codzienne sny w podobnej tematyce i towarzysz przygod na pewno nie jest moim m.tak wiec nie przyznaje się mężowi co mi się śni, hehe
A ja już za tydzień polowkowe, byleby tylko przeżyć lot do pl:-S

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry