Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oszczędzaj się kochana a przede wszystkim staraj się o tym nie myśleć...., żeby się nie nakręcacJa po wczorajszej wizycie nie miałam już sił i czasu żeby zdać Wam relację. Mam dobre i złe wiadomości. Dobre, że z Kacperkiem wszystko ok, nadal ma położenie miednicowe i siedzi pupą na łożysku ( ech, te wygodne chłopy, zawsze wiedzą jak się ustawić, już od małego.... ) waży 507 g i przytył w tydzień równe 100g. Gorsze wieści są jeśli chodzi o łożysko. Mamy przodujące i to centralnie, a w związku z tym ryzyko wcześniejszego odklejania i krwotoku. W razie najmniejszego plamienia mam natychmiast jechać do szpitala.

ordynator, lekarze i pediatrzy jak z filmu, w życiu tak zyczliwych osób nie spotkałam. jak wychodziłam mąż kupił wielki bukiet kwiatów i czekoladki do pokoju pielegniiarek. pleszew to mały szpital i tylko dwie porodówki ale jak bym mogła to teraz tez bym tam rodziła