Alexia, chyba jeszcze nie gratulowałam Tobie córuni, a więc GRATULUJĘ

Bluelovi, jeżeli chcesz rodzić naturalnie to odpuść sobie Zdroje, bo oni tam z byle powodu robą cesarki, żeby tylko więcej pacjentek przeszło przez ich ręce.
Kitki, owszem mają wszystkie bajery do rodzenia, ale każdy bajer jest w innej Sali i zależy na która salę Cię położą. Ja miałam cc ale najpierw zaczął mi się poród naturalny i leżałam na Sali ze zwykły łóżkiem. W innej Sali jest wanna i w innej Sali jest huśtawka do rodzenia.
Piszecie o prezentach, my stety mamy duże rodziny + dwie osiemnastki w wigilię i pierwszy dzień świąt. Oboje mamy chrześniaków i dużo dzieci do obdarowania… Całe szczęście większość dzieci już obkupiliśmy. Teraz kolej na dorosłych, bo w naszych rodzinach obdarowują się wszyscy. No prawie wszyscy, bo o teściowej pamiętam tylko ja i mój mąż, więc ona kupuje każdemu coś a dostaje tylko od nas :/ Ale zawsze staramy się wymyślić coś fajnego, bo z niej jest super babka J Ah.. zapomniałabym, 2.12 mój mąż obchodzi 30 urodziny, więc kolejny prezent do kupienia.
Martita, masakra – jak można wygonić ojca, tylko dlatego że skończyły się godziny odwiedzin :/ W szpitalu w którym ja rodziłam (ZDROJE) opieka nie była cudowna, ale jak kobieta urodziła wieczorem lub w nocy to mąż mógł być z nią niemal tyle czasu ile chciał. Przyjaciółka urodziła o 21 a jej narzeczony był z nią aż do 3 w nocy, bo to ojciec a nie przypadkowa osoba odwiedzająca.
Andav witaj na forum, rozgość się
Annika79 to bardzo złe wiadomości. Trzymam kciuki, że mimo wszystko okaże się, że uda Ci się donosić maleństwo pod sercem jak najdłużej. Odpoczywaj dużo!