reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Annika -dbaj o siebie i maleństwo, chociaż wiem że to się tylko tak łatwo mówi. Na pewno będzie dobrze.

Mi ostatnio też się straszne głupoty śnią, w których albo mnie ktoś morduje albo kogoś z moich bliskich. Sama nie wiem skąd to się bierze bo już nawet nie oglądam jakiś krwawych filmów.

Marciosz - powodzenia na wizycie :-)

Tyska masz dużego chłopaka, super :) juz nie mogę sie doczekac mojej wizyty w końcu jutro ;)
My tez tylko dzieciom robimy prezenty, bo inaczej to by mi na karpia nie wystarczyło hahaha

Renia to widzę ładne zakupki zrobiłaś, tez myślałam o jakiejś ładnej sukience na święta ;)

Witaj Andav :D

Annika 507g wow duży chłopak :) trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze :* dbajcie o siebie.

Poradzicie mi proszę. W poniedziałek mam połówkowe 21tc i chcemy płytkę i zobaczyć w 4D. I pytanie czy warto bo boje sie ze zapłacę pełno kasy a dzidzki nie pokażą swoich buziek i nic nie bedzie widać. Czy to raczej nie możliwe???

Poradzicie mi proszę. W poniedziałek mam połówkowe 21tc i chcemy płytkę i zobaczyć w 4D. I pytanie czy warto bo boje sie ze zapłacę pełno kasy a dzidzki nie pokażą swoich buziek i nic nie bedzie widać. Czy to raczej nie możliwe???

my w trakcie usg sie dogadywalismy co do pakietu. Maly spal wiec wzielismy tańsza wersje. Tylko ze ja bylam cod kolo 30tc na takim usg pamiatkowym

Alexia, chyba jeszcze nie gratulowałam Tobie córuni, a więc GRATULUJĘ :)
Bluelovi, jeżeli chcesz rodzić naturalnie to odpuść sobie Zdroje, bo oni tam z byle powodu robą cesarki, żeby tylko więcej pacjentek przeszło przez ich ręce.

Kitki, owszem mają wszystkie bajery do rodzenia, ale każdy bajer jest w innej Sali i zależy na która salę Cię położą. Ja miałam cc ale najpierw zaczął mi się poród naturalny i leżałam na Sali ze zwykły łóżkiem. W innej Sali jest wanna i w innej Sali jest huśtawka do rodzenia.

Piszecie o prezentach, my stety mamy duże rodziny + dwie osiemnastki w wigilię i pierwszy dzień świąt. Oboje mamy chrześniaków i dużo dzieci do obdarowania… Całe szczęście większość dzieci już obkupiliśmy. Teraz kolej na dorosłych, bo w naszych rodzinach obdarowują się wszyscy. No prawie wszyscy, bo o teściowej pamiętam tylko ja i mój mąż, więc ona kupuje każdemu coś a dostaje tylko od nas :/ Ale zawsze staramy się wymyślić coś fajnego, bo z niej jest super babka J Ah.. zapomniałabym, 2.12 mój mąż obchodzi 30 urodziny, więc kolejny prezent do kupienia.

Martita, masakra – jak można wygonić ojca, tylko dlatego że skończyły się godziny odwiedzin :/ W szpitalu w którym ja rodziłam (ZDROJE) opieka nie była cudowna, ale jak kobieta urodziła wieczorem lub w nocy to mąż mógł być z nią niemal tyle czasu ile chciał. Przyjaciółka urodziła o 21 a jej narzeczony był z nią aż do 3 w nocy, bo to ojciec a nie przypadkowa osoba odwiedzająca.

Andav witaj na forum, rozgość się :)

Annika79 to bardzo złe wiadomości. Trzymam kciuki, że mimo wszystko okaże się, że uda Ci się donosić maleństwo pod sercem jak najdłużej. Odpoczywaj dużo!

Dziewczyny mi również ostatnio śnią się jakieś głupoty i koszmary :baffled:

Marcisz, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na wieczorne wieści z wizyty, no i płeć maluszka :-)

AniA nosisz w sobie dwa cudy ja bym nie movla sie powstrzymac zeby zobaczyc na 3d co one tam robia ;))

Antus wiem wiem z tymi cc ale przecierz nie zrobia mi cc jak akcja bd postepowac mega szybko ;) ostatnio urodzilam w dwie godziny 4200 syna wiec watpie zeby teraz bylo dluzej :)oby tylko nie szybciej nie chcem w aucie rodzic :)

reklama
Ja juz po wizycie. Szczegóły w wątku wizytowym, ale......jednak DZIEWCZYNKA !!! Z coś tam jest między nóżkami na : ''nic tutaj nie ma, piękny wzgórek łonowy'' hahaha, czyli i u mnie zmiana :-)

Na liście widnieje chłopiec, będzie zmiana:-D Może się okazać , jak tak dalej pójdzie, że jednak w kwietniu będzie więcej babeczek !

Rzopiera mnie meeeega radość:-D Udawałam, że mi nie zależy, ale jednak...to dla mnie cudowne wieści. teraz muszę pomyśleć nad imieniem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry