reklama
oggie witamy w naszym gronie :-)
Kitki aż tak bardzo Cię boli? Zadzwoń do przychodni (jeżeli znasz taką która przyjmuje w soboty) lub jedź do szpitala. Jeżeli aż tak Cię bolało że nie mogłaś spać, to lepiej sprawdzić co to jest.
Jeżeli chodzi o zwolnienie lekarskie, to jeżeli masz kopię, sprawdź czy lekarz wpisał Ci kod B w 16-stym punkcie. Taki kod oznacza niezdolność do pracy z okresie ciąży. Być może lekarz wpisał Ci inny kod i w kadrach czy ZUSie nie mają właściwej informacji.
Kitki aż tak bardzo Cię boli? Zadzwoń do przychodni (jeżeli znasz taką która przyjmuje w soboty) lub jedź do szpitala. Jeżeli aż tak Cię bolało że nie mogłaś spać, to lepiej sprawdzić co to jest.
Jeżeli chodzi o zwolnienie lekarskie, to jeżeli masz kopię, sprawdź czy lekarz wpisał Ci kod B w 16-stym punkcie. Taki kod oznacza niezdolność do pracy z okresie ciąży. Być może lekarz wpisał Ci inny kod i w kadrach czy ZUSie nie mają właściwej informacji.
Oggie witamy 
Kitki jak tam przeszlo ?? Wzielas nospe ?? Czy to bardziej zoladek ??
AA ny juz z synkiem odpoczywamy po sniadaniu
cora u tesciow bo nocowala i dzis tez bedzie
maja taka umowe na weekendy ze lucja unich nocuje bo tesciu zjezdza do miasta tylko w weekend a ona wnunia dziadka
no i o oczywiscie corunia tatunia takze u mnke tez to ze ojcowie szaleja za corkami jest prawda
choc w ciazy marzyl o zynku jak sie mala urodzila to przepadl 
Co do ruchow to zadne z mioch dzieci mnie tak nie okopywalo ;00 a myslalam ze wojtek byl mocny ,::0 Maksiu. Tak mnie wczoraj zaladowal w pecherz jak szorowalam wanne ze myslalam ze siku zrobie
cos czuje ze w fej ciazy bede miala zeberka skopane ;00
Martita to mam nadzieje ze znajdziecie
)
Kitki jak tam przeszlo ?? Wzielas nospe ?? Czy to bardziej zoladek ??
AA ny juz z synkiem odpoczywamy po sniadaniu
Co do ruchow to zadne z mioch dzieci mnie tak nie okopywalo ;00 a myslalam ze wojtek byl mocny ,::0 Maksiu. Tak mnie wczoraj zaladowal w pecherz jak szorowalam wanne ze myslalam ze siku zrobie

Martita to mam nadzieje ze znajdziecie
renia1321
Fanka BB :)
My zaraz jedziemy po choinkę, której ostatnio nie udało się kupić
I będziemy ją ubierać
Wiem ze wcześnie ale tu w De to tak mają powystawiane w sklepach już od października a potem w listopadzie już poubierane, sąsiedzi to już wszyscy prawie mają światełka w ogrodach
poza tym potem na święta jedziemy to niech nam trochę postoi
I jakieś bałwanki Damianowi na okno kupię, niech ma dziecko radochę 
Nockę też kiepską miałam, gardło czerwone I bardzo bolało przy przełykaniu nie wiem skąd to ani co bez kaszlu, kataru a jak wstałam to jakoś nawet przeszło ale chyba już czuję po kościach że coś mnie rozkładać może więc się nafaszeruję czosnkiem i herbatkami

Nockę też kiepską miałam, gardło czerwone I bardzo bolało przy przełykaniu nie wiem skąd to ani co bez kaszlu, kataru a jak wstałam to jakoś nawet przeszło ale chyba już czuję po kościach że coś mnie rozkładać może więc się nafaszeruję czosnkiem i herbatkami
kasiunia123
Kitki ja też dostaję mniejszą, ale dlatego bo ostatnią podwyżkę miałam w kwietniu a średnia liczy się właśnie z 12 miesiecy :-\ i też jestem stratna ok 250zł
Jak tam brzuch??? Nospa nie pomogła ??
My jeszcze z córcia w łóżku, a mąż w pracy...
Popołudniu jedziemy w odwiedziny do znajomych, a jutro idę z koleżanką do kina na listy do M 2. U nas dopiero w ten weekend grają. A później pójdziemy gdzieś na kawkę bezkofeinową.
Weekend zaplanowany, czyli szybko zleci...
Jak tam brzuch??? Nospa nie pomogła ??
My jeszcze z córcia w łóżku, a mąż w pracy...
Popołudniu jedziemy w odwiedziny do znajomych, a jutro idę z koleżanką do kina na listy do M 2. U nas dopiero w ten weekend grają. A później pójdziemy gdzieś na kawkę bezkofeinową.
Weekend zaplanowany, czyli szybko zleci...
klaudynaaa
jak a oglądam tą ciążę z zaskoczenia to wierzyć mi się nie chce, że kobieta 9msc może nosić maluszka w brzuszku i o tym nic nie wie...
Kitki co to wypłaty to jak masz jakieś wątpliwości to zadzwoń albo jedź do zusu i niech ci wyjaśnią wszystko, co do bólu brzucha to zadzwoń do lekarza albo jedź do szpitala
Witaj Oggie
Renia zdrówka :-*
u mnie jest siostrzenica od wczoraj, teraz wariuje z córeczką, zaraz idziemy na zakupy, zrobię obiadek i będziemy tak sobie siedzieć razem i wariować
Kitki co to wypłaty to jak masz jakieś wątpliwości to zadzwoń albo jedź do zusu i niech ci wyjaśnią wszystko, co do bólu brzucha to zadzwoń do lekarza albo jedź do szpitala
Witaj Oggie

Renia zdrówka :-*
u mnie jest siostrzenica od wczoraj, teraz wariuje z córeczką, zaraz idziemy na zakupy, zrobię obiadek i będziemy tak sobie siedzieć razem i wariować

Lusinda890
Od wczoraj wieczora jadę z produkcją pierników, dziś muszę je udekorować :-) mam tyle ozdób nakupowane, że chyba pierników zabraknie;-) jeszcze dziś muszę jakieś ciasto.upiec bo jutro mam urodziny i pewnie ktoś na kawkę wpadnie
Kitki nie czekaj tylko jedz to sprawdzić, nie ma co zwlekać.
Martita ale masz małą niezależną kobietke
ja zawsze chciałam być wróżką albo księżniczka a ona tu taki superbohater
Oggie witaj

Kitki nie czekaj tylko jedz to sprawdzić, nie ma co zwlekać.
Martita ale masz małą niezależną kobietke

Oggie witaj

reklama
U nas dziś cotygodniowe duże sprzątanie, potem jak co sobotę basen o 14, obiadek i w końcu mam nadzieję się zabrać za jakieś dokładniejsze porządki przedświąteczne. Mąż w domu ale uczy się do egzaminów więc i tak buszujemy z Laurą tylko we dwie, a przepraszam w trójeczkę, zapomniałam o brzuszku