reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki super że sprawa się wyjaśniła i zalecili Ci teraz właśiwe leczenie. Jak to dobrze że pojechałaś wczoraj z mężem na tą ip.

Sweetka czyli przed Tobą leżenie plackiem ;-) Dobrze że sprawdzili Ci szyjkę i wiesz że musisz leżeć, nie wolno Ci się przemęczać.
Najgorzej to żyć w nieświadomości.

Rsz91 gratuluję ruchów dziecka, niesamowite uczucie :-)

Ja mam dzisiaj wizytę u ginekologa. Zapisałam się do nowego, w szpitalu gdzie chcę rodzić (gdzie się wcześniej leczyłam, miałam operacje, zabiegi itp.). Wcześniej chodziłam prywatnie. Od dzisiaj biorę już zwolnienie lekarskie, wczoraj pożegnałam się z ludźmi w pracy, nareszcie :-)

Kitki dobrze że w koncu domyslili się co to może być i dostałaś na to lekarstwo. Teraz szybko już przejdzie :-)

Sweetka a Ty dużo leż i ciesz się, że ktoś to szybko zauważył bo możesz teraz reagować. Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj:-)

Rsz gratuluje ruchów :tak: w końcu się doczekalaś:-)

Kitki to super ze to nic powazniejszego kochana trzeba sie cieszyc :***

Sweetka biedna szkoda mi ciebie ze musisz lezec no ale dla malenstwa wszystko !!

Rsz gratuluje ruchow dzidzi. :)

Czy ktoras z mam jeszcze nie czuje maluszka ??

Alunia..Haha nie przyszło mi do głowy ze to lekarstwo to antybiotyk,a w sumie powinnam sie domyśleć:) jej jaka ja roztrzepana jestem w tej ciąży;)..ale tez kompletnie nie znam sie na nazwach polskich lekarstw...u mnie 2.30 w nocy...od długiego czasu budzę sie regularnie i schodzę na dół pooglądać tv..nad ranem zasypiam na kanapie a moj maż mowi ze spać z nim nie chce ;)..to budzenie nocne jak w zegarku mnie sama meczy...tak sobie myśle ze moze moj zegar biologiczny przestawia sie na karmienie nocne :)

Martita ja tez mam zrobić echo serca Mateuszka...i tak sie zastanawiam po co skoro wszystko wyszło idealnie na usg...lekarz zalecił w 28tyg..musze sie umówić na badanie...a od 32 tyg raz w tyg na ktg zeby badać tętno

Rsz.. Gratulacje ..w końcu możesz czuć dzidzie :) cudowne uczucie ..wczoraj jak moj malutki zdrowo dokazywal wieczorem to doszłam do wniosku ze stęskniłam sie za byciem w ciąży...i późne macierzyństwo jest niesamowite...wiele z ciążowego stanu zapomniałam a teraz cudnie jest sobie przypomnieć:)

Marzenka ja robie echo serca ze wzgledu na to ze moja siostra urodzila sie z wada serca i to w Pl jeat wskazanie. Mysle ze nie zaszkodzi zrobic tym bardziej ze u nas robia do tego pomiary, sprawdzaja inne narzady, wage itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry