reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki masakra! Najbardziej to szkoda nerwów i dzidziolka bo przecież on też się razem z nami denerwuje:(
Mnie tak nastraszyli na samym początku ciąży... Ze zarodek martwy, ze się nie rozwija bo za mały na dany tydzien ciąży. Co się okazało po prostu ciąża o 4 tyg młodsza niż mi wyliczyli... Ale co się naplakalam i nadenerwowalam to moje :/
Dlatego teraz juz jestem mądrzejsza i wiem ze trzeba co najmniej z 2 różnymi lekarzami wszystko konsultować.
A ja dzisiaj już w pracy :) oby szybciutko mi zlecialo.

reklama
Moj maz jest ogolnie spokojny i ciezko go wyprowadzic z rownowagi ale jak juz komus sie uda to nie recze za niego. Wczoraj to myslalam ze wzrokiem to zabije babke. Pytalam czy jak weszlam to ludzie salej sie burzyli ze ja pierwsza a nie oni ale mowil ze nie. Pewnie puscil im gromy

A to u mnie my z mężem oboje bojowo nastawieni :-D On to nawet uważam że czasem przesadza. Tylko że jego bardziej wszyscy słuchają :szok: nie wiem czemu :-D jakiś respekt większy wzbudza niż ja :sorry:

Kitki współczuję przeżyć, co za ludzie się trafiają, mam nadzieję, że żadna z nas już nie będzie musiała przechodzić takich akcji. W każdym razie dobrze, że już doszli do przyczyny i teraz będzie tylko lepiej :)

Sweetka zobaczysz, że spokojnie donosisz tylko stosuj się do zaleceń i leżakuj :)

A ja dziewczyny mam problem, mam na jednej wardze sromowej i obok niej takie jakby krostki i ja już panikuję, że się przyplątała mi jakaś opryszczka, a wizytę mam dopiero za dwa tygodnie i nie wiem co robić czy poczekać czy znikną czy szukać innego lekarza, żeby zobaczył czy szukać położnej, no w kropce jestem. :(

Tyśka - nie wiem co ci doradzić, jeśli opryszczka to niebezpieczne w ciąży zwłaszcza na narządach rodnych i trzeba antybiotyk pewnie, ale po doświadczeniach z ip nie wiem czy bym pojechała, może posmaruj clotrimazolem, jest bez recepty, a nie możesz zadzwonić do swojego gina?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry