reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki nic sie nie martw ruchami maly ci da popalic jeszcze :)))

Martita czekam na sobotnie relacje z usg ale i tak najwazniejsze to zeby serduszko bylo zdrowe :)!!

Renia slodki ten twoj damian juz sie nie moge doczekac az mon wojtek zacznnie wymyslac :) a poxniej maksiu ;)) bo lusia to taka stara malenka i ona mowi ze jak mi mleczka zabraknie to ona nakarmi haha :))

Amko super wypad ;))

Marciosz gratuluje sily ja bym nie dala rady :))

reklama
ania.1982, Kitki ja też nie czuję jeszcze ruchów, a to już 19 tc. Również mam przodujące łożysko, ale lekarz jeszcze nie każe się tym martwić, jak mówi - nadal jest szansa, że się podniesie. U mnie w moczu bakterie i inne odchylenia od normy, ale dopiero we wtorek mam wizytę więc póki co tylko wcinam żurawinę i staram się dużo pić.

Mi srednio idzie z tym piciem. Wypilam dzis z 5 herbat ale wody to moze z pol litra. Niedobrze mi po wodzie cofa mnie i tyle a sokow zabronili mi pic ze wzgledu na problemy z brzuchem

Kitki kochana, ale historia, matko! Ale trzymaj się, nie stresuj się już, dobrze, że to nic groźnego :-) już wiesz co ci jest i teraz szybko przejdzie, na pewno widzieli co robią :-)
Infini mi ciężko czasami zasnąc, a nocki mam ciężkie nie przez ciążę tylko przez córeczkę, która mnie budzi :laugh2:
Martita fajnie, że wózek wybrwny ja zostaję przy tym co kupiłam dla Uleczki :-)
Sweetka gratuluje córeczki no i leż i odpoczywaj będzie dobrze, na pewno :-*
Rsz super! Doczekałaś się tego cudownego uczucia :-)
Tyśka ja też bym pojechała to skontrolowac z lekarzem
kochane nie martwcie się, że nie czujecie ruchów jak lekarze mówią, że tak może się zdarzyć, na pewno za jakiś czas poczujecie :-)
mnie coś od 2 dni boli mnie oko i swędzi, kiedyś tak się u mnie działo i skończyło się zapaleniem spojówki, i później przeszło na córeczkę, teraz też ciągle trze oko, mam nadzieję, że to nic powżnego się nie dzieje, a co do ruchów to wczoraj moja córeczka(już chyba mogę tak pisać :-D) się rozciągnęła i miałam taka kulkę na brzuchu od rączki albo nóżki, uwielbiam to :-D

Aluniawdz mam te same bóle co ty. Dzisiaj myślałam ze jelita Przekręca Sie razem ze mną ;)

Sweetka gratuluje córci, to leżymy obie ze skracający szyjka :( a od kiedy masz szew? Mi mieli założyć ale swtwierdzili ze nie jest tak źle a tez mam 3,4 a rozwarcie na 1cm ale zewn.

dzieki dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie

szew mam od 2 tyg. Najpierw szyjke miałam 2,6 i dec o szwie i skier do szpitala. ALe 1,5 tyg lezałam plackiem ( w sumie w domu i w szpitalu, bo w szpitalu tydzien sie na szew czeka, bo musza wymazy porobic, badania) i szyjka wydłużyła sie do 3,4. Była twarda i zamknieta ale moja lek powiedziała, ze szyjka bedzie sie skracała bo dzidziuś bedzie rósł, wód płodowych przybywać i siłą rzeczy. Ja dodatkowo miałam kilka histeroskopii więc szyjke osłabioną. Mozna powiedziec, ze założyli szew troche prewencyjnie. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej po szwie i sie okazało, że mimo wszystko lekko rozwarła sie szyjka od str wew. Mogło sie tak zrobic bo ja do swojego lek dojezdzam 30km a dzien wczesniej byłam na prenatalnych. Wiec w pon 60 km w obie str, we wtorek znow 30km, wytrzesło mnie... nie mniej kolorowo to nie wyglada i mam lezeć.

mam pytanie w ktorym tc robiłyscie obciążenie glukozą? bo ja mma zrobic w przyszlym tyg a to bedzie 22/23tc. A wszedzie czytam ze od 24 tc robi sie to badanie

No ja glukoze mam zrobic tak zeby byly wyniki na 16 grudnia na wizyte a jutro zaczynam 25 tydzien wiec u mnie kaze pozno robic ale to chyba lekaz wie co robic.

Brzuchatki u mnie szpital w domu. Synek i maz maja bostonka. Nie mam czasu czytać ani pisać. Jak nie urok to... :-( juz mam dość tych chorób. Pozdrawiam was wszystkie i maluszki tez ;-)

reklama
Do góry