schauma też bym nie chciała sprawdzać, czy 5 kg dziecko przeze mnie przejdzie. Tak więc niech rośnie zdrowo, ale nie za dużo

I jak będziesz w Rumi odwiedzać rodzinke to daj znać
rsz z tego co mi koleżanka mówiła to u mnie w Szpitalu to koszt pokoju dla matki dziecka i ojca po porodzie ( taki pokój rodzinny) to koszt ok 300 zł za cały pobyt. Ale chyba trzeba szybciej rezerwować, bo nie są zawsze dostępne.
Barbablue w naszym stanie ból głowy to chyba norma

Ja mam tak, że jak już po przebudzeniu czuje lekkie bóle głowy to już wiem, że cały dzień taki będzie. Nie wiem od czego to zależy bo w sumie z rana wyspana to powinno być super. Tabletek nie biorę, bo mi i tak nie pomagają ;/ Więc co jakiś czas mam dzień męki, ale wtedy świeże powietrze często pomaga no i na szczęście nie ma tych dni zbyt często.
Ja też jeśli chodzi o wodę to z 1,5 litra dziennie też wypijam. Praktycznie co rano wyciągam nową butelkę z szafy i do wieczora jej nie ma.
I ja dzisiaj też poranna pobudka, bo w wolnym czasie udzielam korki z matmy i dzisiaj jedna dziewczyna się zestresowała dzisiejszym sprawdzianem i przyszła na 8.00. Podziwiam takich ludzi, że im się chce
I jeszcze mam takie pytanie do Was. Czy w samochodzie jezdzicie w pasach czy juz nie? Bo w zaawansowanej ciąży to już bez pasów, żeby nic nie uszkodzić. A teraz? Bo nie wiem czy musi być jakieś zaświadczenie od gina w razie kontroli czy coś

?