reklama

Kwietniowe mamy 2016

nise, ja mimo, że jestem z Poznania to mój tata pochodzi z Rumii, tam też mieszkali moi dziadkowie i duża część rodziny więc znam trochę te Wejherowskie kąty :)

Klaudyna właśnie słyszałam że te trójki to najpaskudniej wychodzą, a Ulka przy poprzednich ząbkach też tak się męczyła?

Amko, cieszę się że z pieskiem wszystko dobrze :)

Drobi ja się bardzo cieszę, że maluch przybiera na wadze i wiem też, że chłopcy z natury są więksi, ale mam nadzieję, że nie przesadzi w drugą stronę i nie będzie zbyt duży, bo zależy mi na naturalnym porodzie. W prawdzie położna badająca mnie przy pierwszym porodzie powiedziała, że jestem tak zbudowana, że 5kg dzieciątko też powinnam bez problemu urodzić, ale niekoniecznie chcę to sprawdzać :D

Udało mi się odsmoczkować córcię i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Nie mam na myśli pozbycia się smoczka, bo z nim to już dawno skończyła zresztą okazjonalnie go używała, ale do tej pory mleko rano i wieczorem piła jeszcze w butelce ze smoczkiem. A od paru dni daję jej mleczko już tylko w tym kubku lovi 360 i bez problemu się na niego przestawiła. W dzień już dawno z niego piła. Więc wszytskie butelki smoczkowe, niekapki itd poszły do kosza. Dla maluszka kupię nówki :) hip hip hura :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Alexia odliczam normalnie godziny do wizyty... jeśli miałabym wybór... chciałabym chłopca.... oczywiście nie będę płakać na dziewczynkę... boje się , że strace na jej ciuszki fortunę:p hm... no zobaczymy co nam powie w piątek
Ja za każdą wizytę z usg2d ze zdjęciami płacę 70 zł. No i jak robie jakies badania morfologie itp. to wiadomo tez płacę, bo od lekarza prywatnego nie ma refundacji na badania...
Ciekawe czy u nas można wykupić salę po porodzie...wiecie jaki może jest koszt?

Cześć dziewczyny! Przepraszam, że tak mało się udzielam, ale ząbkowania ciąg dalszy a do tego jeszcze jestem chora :-( Nie mam już siły. Nie dość że jestem chora, nie ma się w ciąży czym za bardzo leczyć, to jeszcze nie sypiam, i martwię się o moją Malutką, która nie dość że już się męczy na maxa przy ząbkowaniu to jak jeszcze się zarazi ode mnie to nawet nie chcę myśleć... :-(

Podczytuje Was na bieżąco, ale naprawdę nie mam siły na bieżąco pisać. Mała nie sypia w nocy, w dzień marudna. Nam wychodzą dopiero dwójki! Mam nadzieję, że po tych dwójkach będzie mała przerwa, bo musimy wkońcu trochę odpocząć.

Reniu, ja też bardzo proszę o dopisanie do listy. Termin na 12.04.2016. Potwierdzony chłopczyk :-) Imię jeszcze nie wymyślone.

Czy Was też męczą bóle głowy? Bo u mnie niezmiennie. Martwię się coraz bardziej ilością paracetamolu, który zażywam... Ale nie wytrzymuje w dzień niekiedy. Przy Malej nie dam rady poleżeć. Ona ciągle jest w ruchu...

Nise - do gdyni mam 5h jazdy wiec jezdzimy na hel raczej wakacyjnie na min tydzien.
Martita - do miedzyzdrojow czy swonoujscia mam tylko 100km wiec latem praktycznie kazdy weekend nad morzem jestesmy a i zima sie zdarza ze jezdzimy na pare godz na spacer. Teraz maz chcial tak na 3 noce pojechac ale zobaczymy czy cos znajdzie w tym okresie

Barbablue - tez biore paracetamol czasami. Wczoraj wieczorem mnie glowa bolala ale uparlam sie ze usne to przejdzie. W nocy sie budzilam przez ten bol kilka razy. Rano wstalam dalej z bolem. Zjadlam sniadanie z nadzieja ze w koncu przejdzie. Nic z tego. Dopiero 2tabl apapu zalatwily sprawe

Kitki ale Wy chyba ogolnie dużo jeździcie, z tego co pamiętam pisalas.
A za ile Ty ogladalas Xlandera? Bo ja mam sklep z promocyjnymi cenami, miesci się w Wawie, ale oczywiście wysylaja wiec mogę podac namiary.

Schauma dorasta Ci corka :)

Dziewczyny a czy na te bole glowy probowalyscie pic więcej wody? Ja ma tak, ze jak za mało pije to boli mnie glowa.

Chociaz jak bluelovi pokazala taki fajny fotelik za taka kase to pomyslalam ze jak znajde tanio 2w1 to kupie a fotelik gdzies dokupie. Tylko wtedy nie wiem jak z adapterami

reklama
Ja tez szukam 3w1, ale w tym sklepie nie ma takich zestawow, fotelik dobiera się oddzielnie. W każdym razie 2w1 xpulse kosztuje od 1299 zl a xmove od 1649 zl. I mój xcite jest przeceniony na 1499 i zastanawiam się do kiedy będzie taka cena...
Adaptery dokupisz na allegro.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry