reklama

Kwietniowe mamy 2016

Amko - trzymam kciuki aby z pieskiem nie bylo nic powaznego. Dobrze ze choc je. A to suczka? Moze ma c urojona?

Ja wlasnie sie objadlam bigosu od tesciowej bo dala w sloiku:) w weekend jadlam u nich i cierpialam bardzo. Ale to mi nie przeszkodzilo znow sie do niego dzis dobrac :rolleyes: z ziemniaczkami tym razem zjadlam ale i tak juz mnie skreca :( mam za swoje

reklama
Wiecie co ja dalej wszystko co kwasne wcinam. Zaczynam rano od dwoch ogorkow kiszonych do kanapki. Pozniej wciagam z 5 mandarynek. Na obiad bigos albo surowka z kiszonej kapusty musi byc. A po poludniu wcinam pomarancze i grapefruty. Maz juz patrzec na to nie moze

KITKI no nie wolno sobie teraz odmawiać;-)a co tam, kiedy będziesz się objadać jak nie w ciąży:-D
Piesek jest płci męskiej, więc to raczej nie ciąża. Może coś zjadł, przeziębił się albo niefortunnie zeskoczył z kanapy, wydaje się że lekko kuleje. Dam znać po wizycie.

Hej dziewczyny, ja miałam męża na kilka dni więc miałam dziś trochę do nadrobienia :) niestety już pojechał, dobrze, że święta tak niedaleko :)
W sobotę byliśmy na dniach otwartych w szpitalu, w którym jeśli będzie cc to będę rodzić. Jest możliwość wykupienia sal jedno i dwuosobowych i mąż mówi, że na pewno taką możliwość wykorzystamy, bo nie wyobrażam sobie tych wszystkich ludzi wkoło. Ale czas pokaże jak to będzie.
W sobotę kupiliśmy kosz Mojżesza i zamówiliśmy wózek z fotelikiem, kupiliśmy sobie też nowy aparat foto, żeby mieć piękne zdjęcia dzieciaczka :) muszę się podszkolić w robieniu fajnych zdjęć, chciałabym kiedyś robić sesje noworodkowe.
Jutro idę na badania i pierwszą w życiu krzywą cukrową, zakupiłam cytrynową glukozę i mam nadzieję, że dam radę :) Biorę książkę i będę siedzieć. Wizytę mam w przyszłą środę (16.12) i już nie mogę się doczekać, będę chciała nagranie z usg więc mam nadzieję, że Leon będzie współpracował i do tego pozostanie Leonem :) Ja za wizytę płacę 180 zł w tym fotel + usg.

Dziękuję za opinie o USG 3D/4D :)

Na Sylwestra wybieramy się do przyjaciół na domówkę. Ciekawe czy nie zasnę przed północą ;D

Zamówiliśmy dziś z mężem wózek :D X-lander X-move. Miałam jeszcze czekać z tym żeby gwarancja nie uciekała, ale są wyprzedaże obecnych modeli bo od nowego roku nowe kolory mają być, więc stwierdziliśmy że cena całkiem korzystna i bierzemy :)

Gratuluje wizyt i rosnących Maluszków. Ja już nie mogę się swojej doczekać a to dopiero za tydzień… Płacę 100zł za badanie na fotelu + USG zwykłe

Zdrowia dla wszystkich chorujących!! (Włącznie z psiakiem Amko - napisz co weterynarz powiedział koniecznie...)

Fenika a po ile znalezliscie na wyprzedazy? I czy z fotelikiem?

My na sylwestra moze nad morze pojedziemy na pare dni. Widzialam jak maz ostatnio oferty przegladal ☺

reklama
jestem po krzywej cukrowej, rano nawet nie chciało mi się pić. A glukoza z cytryna jest do zniesienia, żaden cud ale wypiłam. Jutro wyniki.

też poproszę o dopisanie - 11.04 - dziewczynka Alicja :)

trzymam kciuki za piseka i czekam na wieści.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry