MiLadyyy
Fanka BB :)
Aniabuu - super ze wizyta udana
Nise - ja mam tylko cywilny i tylko rodzice i swiadkowie. Pozniej obiad w restauracji i tyle. Zadnego wesela nie ma. Ja niecierpie takich imprez i sama sie dziwie ze sie dalam namowic na ten slub i to po 16 latach zycia razemslub 19-tego
A i kupilam dzis kiecke. Taka bylam zdesperowana ze powiedzialam ze do domu bez kiecki nie wracam
Hehe, mi tez niby ślub nie potrzebny, ale tak... jak gdzieś coś załatwiam to ani mąż nie mogę powiedzieć, ani chłopak bo to dziecinne, narzeczony staromodne, a prawnie słowo "konkubent" zawsze z patologią mi się kojarzyło ze względu na moją i M. pracę. :-) Tak więc chcę powiedzieć w końcu prawnie i poprawnie MĄŻ i ŻONA. Nadal jednak rozważam nazwisko, niby podpisałam już, że narzeczonego P. ale ciągle kusi mnie W-P. Ale oba bardzo długie i jeszcze imię Magdalena to już w ogóle. Imię i nazwisko zadko mi się w jakiejś rubryce mieści , a jeszcze drugie o 2 litery dłuższe...

Moja używa smoka dość często do ciumkania ;-) ale z butelki nie pije od kilku tyg bo mleka nie chce pić, wodę w ciągu dnia pije z butelki plastikowej z dziubkiem z biedronki albo z kubka