reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Rsz co do książki to ona jest właśnie dla starszych już dzieci, ale chyba jest dobra skoro tyle lat na rynku się utrzymuje, moja mama ją czytała jak miała problemy z moimi braćmi... Wydania pewnie na bieżąco aktualizowane. No i trzymam kciuki za dzisiejsze usg ;)
Ja dzisiaj byłam na wizycie u mojej ginki. I dostał mi się niezły opier papier... Przytylam juz 11 kg. Na kolejną wizytę nie mogę przytyć więcej niż 500g... Wizyta 4 stycznia. Ciekawe jak ja to zrobię w święta. Jestem załamana tą wagą :(:(:(

rsz oby dzidzia pokazala co tam chowa między nóziami! :)

Aluniawdz kurcze, no ale co masz zrobić jak jest apetyt i zachcianki.. to ciężko tak sobie odmówić, my to rozumiemy.. i jeszcze w okresie Świąt masz sobie odmawiać. ja nie wiem kompletnie ile przytylam bo mnie położna nie waży :szok:

co do książek to ja kilka tygodni temu zamówilam trochę poradników o niemowlętachs. teraz muszę znaleźć czas na czytanie..
dziś mam wolne i jeszcze leżę w łóżku :) a maly uprawia harce w brzuszku :D

Podpowiedzcie mi sukienke mam ecru taki jasny. Stanika ecru nie moge znalesc w moim rozmiarze. Jest bialy albo cielisty. Jak myslicie jaki wziac? I ciagle pod gorke

Rano bylam na krwi i mi slabo do teraz. Jestem teraz u okulisty a zaraz na stargard musze jechac z 30-40 km w jedna strone. Nie wiem gdzie dokladnie. Mam nadzieje ze trafie z nawigacja. Nie lubie jezdzic do nieznanych miast. A do tego od rana pada:( Pozniej po stanik i po corke. W domu bede pewnie ok 16 a brzuch juz ciagnie. Tez was tak bola brzuchy jak troche pochodzicie?

Ja też wolę nie planować szczegółowo porodu, bo się człowiek nastawi a natura i tak swoje...
Będę się trzymać opcji jak przy dwóch pierwszych - jak najdłużej wytrzymać w domu - do szpitala jechałam już z kilkucentymetrowym rozwarciem. W planach mam jeszcze nie zgadzać się na żadną oxy i nie dać się naciąć. Tyle wiem. Jak będzie czas pokaże.
O maluszkach i później druga część dla trochę starszych polecam książkę zaklinaczki dzieci Tracy Hogg "Język niemowląt". Nie trzymałam się całkiem jej rad, ale były dla mnie dobrą inspiracją i co najważniejsze w większości się sprawdzały.

reklama
Kitki ja bym wybrala cielisty biustonosz. a Ty powinnas się bardziej oszczędzac :( nikt nie może za Ciebie tam jechać?

amko właśnie jedną z lektur mam ten "Język niemowląt" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry