reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam porannie lece na wizyte do gin zaraz bo mam na 11 ale i tak pewnie bd opuznienie. Tesciowa przyjdzie do dzieci bo m w pracy .

U mnie na wigilie na 1 danie uszka z barszczem :) moja babcia od kieliszka wycina takie na gryza ,sie narobi kobieta :))

Bd do was zerkac pewnie u gin w poczekalni bo tam zawsze opuznienia z kosmosu :)

reklama
Myśle, że spokojnie można przyjąć magnez.... tak samo jak żelazo... dziecko bardzo wyciąga te pierwiastki i na pewno nie zaszkodzi...ja mam zawsze niedobór...

Bluelovi - to kciuki za wizyte. Bedziesz miala z usg? Bo ostatnio ci nie zrobila i mowila ze dzis zrobi. Ja bym sie nie przyznala ze zrobilas prywaynie. Niech Ci zrobi skoro powinna. Zawsze to okazja do pbejrzenia maluszka

Martita mi mój gin mówi że spokojnie mogę do 5 tabl magnezu na dzień wziąć... Nawet mi nie sprecyzował ile tylko żebym sobie brała jak sama czuję że mi się brzuch kurczy.

U mnie święta najpierw u rodziców a później teściów więc nic specjalnie nie muszę gotować :) zrobię tylko na 100% ciastka adwentowe od schaumy bo jak za pierwszym razem je zrobiłam to wywołały furorę i wszyscy chcą więcej ;) Schauma - ogromne dzięki za podzielenie się przepisem :D

Sweetka wiesz że nigdy nie pomyślałam że koce można do schroniska przekazać.... Będę się starała tak robić od tej pory, dobrze że o tym piszesz.

Martita mi też się wydaje, że magnez można brać bez obaw, ale jak masz się stresować to może farmaceuty zapytaj? Na pewno Ci doradzi.

Dziewczyny strasznie Wam zazdroszczę że możecie jeść pierogi z kapustą i bigosy....

No z tym hakiem to nie wiadomo. Niby 15-19 a moze wyjsc ponad 20;)
Ja codziennie pije wapno i biore 2 tabletki magnezu + prenatal classic i kwas foliowy ;)

Hymm ja mam co miesiac usg robione i zawsze mierzy dl kosci udowej, obwod glowki itp

a takie pytanie mam:
Jesli chce rodzic w wodzie to trzeba jakos szybciej informowac otym ?? I jak to wyglada? Moze mialyscie kogos znajomego badz same tak rodzilyscie?

reklama
Sweetka ja też o tych kocach nie wiedziałam. Muszę o tym pamiętać następnym razem. Co do strony siepomaga to ja dość często tam wpłącam, nieduże kwoty, ale jak cieszy, jak się uda zebrać na leczenie jakiegoś dzieciątka. Jak widzę tragedie tych dzieci i te straszne choroby to zaczynam doceniać to co mam bo tak łatwo to stracić.
Bluelovi czekamy na relacje z wizyty:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry