reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, ale Was na lepienie wzięło, podziwiam:)
Mnie od kilku dni pęcherz(chyba)boli i magia świąt jakoś do mnie nie dociera. W sobotę mamy opłatek u znajomych i zastanawiam się co przygotować, żeby za długo w kuchni nie stać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na newsy:)

Pytanie z innej beczki
Czy tylko ja nie czuje wyraźnych ruchów bobasa??? Dostaje już do głowy. Wiem że mam przodujące łożysko ale bez przesady ile można czekać a dziś już skończyłam 22 tc. Czuje czasami jakieś bąbelki ale nie wiem czy to nie jelita ale ani jednego wyraźnego kopniaka

Kurczę, tak czytam, odpisuję, znów czytam i widzę, że cos mi chyba umyka, bo odpowiedzi pojawiają się do wypowiedzi, których nie kojarzę; przewijam posty i nagle odnajduję"jest jeszcE więcej postów, chcesz je zobaczyć?" Trzeba byc czujnym;) Moze przerzucę się na kompa i sprawdzę jak tam to wygląda.
Alunia zdrowiej nam szybko:) Fajnie mieć w rodzinie sportowców-zawodników:)
Nise spokojnej podróży.
Dziewczyny, a zwróciłyście uwagę, że teraz zbieramy punkty i mamy osiągnięcia? Jak w grach he he zdobywasz trofeum"nic nie może Cię powstrzymać" ;)

Pytanie z innej beczki
Czy tylko ja nie czuje wyraźnych ruchów bobasa??? Dostaje już do głowy. Wiem że mam przodujące łożysko ale bez przesady ile można czekać a dziś już skończyłam 22 tc. Czuje czasami jakieś bąbelki ale nie wiem czy to nie jelita ale ani jednego wyraźnego kopniaka
Ania, ja też czuję bardzo delikatne ruchy, nie solidne kopniaki. Myślę, że na takie "przyjemności" jeszcze przyjdzie czas:) Też się czasem zastanawiam, czy to aby na pewno ruchy dziecka,a nie jelit, ale dochodzę do wniosku, że jednak jelita takich wrażeń mi nigdy nie dostarczały i to musi być Maluszek. Ruchy czuję delikatne, ale niekied taką serię, że hej;)

Alunia obys poznala plec :)

Drobi trzeba być czujnym :-D mnie cieszy to, ze forum dużo szybciej działa z komórki i nie mam oba fora w jednym.

ania1982 nie wiem co Ci doradzić, mysle ze jeżeli na usg jest wszystko w porządku to nie masz co się przejmować brakiem ruchow. A może wspomnij o tym ginekologowi przy następnej wizycie?

Dzien dobry.
z rana przepatrzylam forum i powiem szczerze,ze mi sie nie spodobalo ale teraz widze pozytywne zmiany. Na laptopie jest bardziej czytelnie. Wyskakuja mi nowe posty w powiadomieniach wiec nie trzeba kolejni przeglodac czy ktos moze cos napisal. Jestem pozytywnie nastawiona teraz :)

Wlasnie koncze jesc tabliczke czekolady :D

Trzymam kciuki za wizyte Fenika

Aniu ja czuje wyrazne ruchy.

Anibu i milka na smierc zapomnialam zeby wam wyslac wiadomosc z kuponem :/

reklama
ja na jedno oko nie widze , dlatego cc... w ogole zastanawiam sie jak ja wytrwam do terminu , skoro nie moge dzwigac i miec obciazen itp. a dziecko jednak swoje bedzie wazylo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry