Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karolka ja juz się zalogowalam na to Emma's Diary, wydrukowalam vauchery, w piątek albo w sobotę podjadę odebrać te paczki, ciekawe co jeat w srodku
jaka czekoladę konczysz?
Aluniawdz to oby malenstwo pokazało się ladnie! ciekawe czy Twoje przeczucie się sprawdzi
Rsz - do mnie polozna przychodzila tylko po porodzie. Szpital wysyla wtedy dokumenty do przychodni i z przychodni polozna srodowiskowa przychodzi. U mnie byla raz. Pytala czy ma przyjsc kolejny raz ale powiedzialam ze nie potrzebuje
Ania 1982 - ja tez dopiero od kilku dni czuje ruchy. Jak lozysko mi sie podnioslo. Wczesniej tez nie czulam i sie stresowalam. Przy przodujacym lozysku moj gin mowil ze to normalne
Zaliczylam juz kosmetyczke. Zaraz jade po buty i na kiermasz bozonarodzeniowy do corki. Wroce pewnie po 18. Staram sie oszczedzac ale plecy i noga bola. Jutro zamierzam juz nic nie robic i odpoczywac caly dzien
Ania ja juz czuje mocne kopniaki a na usg jak byłam to gin sie śmiała co mały wyprawia a ja tego nie czułam. Także przyjdzie czas ze i ty poczujesz mocniejsze :*
Karolina o mniam, musze ruszyć D.... i tez sobie zjem czekoladkę a co tam
Kitki ale masz biegania. Dbajcie o siebie kochana
Mnie tez mały kopie juz ładnie czasem to tak wyraźnie czuję, ze nie mogę opanować śmiechu albo te przewroty, obroty, przeciagania, wvzoraj wieczorem to dal z siebie wszystko, ale jak mąż dotykał brzucha to cisza
Ania1982 ja czuję juz wyraźne ruchy. Czasam jak kopnie to az dech zapiera Pewnie tez nie długo poczujesz coś mocniejszego. Nie ma się coś przejmować.
Rsz ja mam duża wadę -6 ale mój okulista powedizala ze dno oka jest ok i jak dla niego cesarza nie jest niezbędna. Ale powiedział ze przed porodem mam jeszcze raz pójść u się zobaczy. Mam nadzieje ze będę miała szansę rodzic naturalnie
hey!
po pierwsze podziele sie opinia o nowym forum - od rana probuje cos napisac ale dopiero przed chwila udało mi sie zalogowac, jakis koszmar. ogolnie widze ze dzisiaj ciszej, moze wlasnie przez te problemy z logowaniem.
Mi lekarze już nie mierzą wady oka , bo to bezsensu po prostu nie widzę na nie... jakby je zmierzyc to na pewno mam z -17... a zeby było zabawniej,... drugie mam całkowicie zdrowe... takim przypadkiem jestem ciekawym... ale już się do tego przyzwyczaiłam... miałam tyle zabiegów, że dlatego cc