Hej,
ja z telefonu zupełnie nie mogłam się zalogować. Spróbuję jeszcze potem, może zmiana hasła coś da. Ale najczęściej i tak pisze z laptopa.
Walczę z choróbskiem, pije syrop i ssam tabletki prenatal, do tego herbata z malinami i cytryną. Na wieczór łyknęłam też apap. Oby przeszło, święta za pasem...
Dziewczyny a jak u was z pęcherzem? Ja pierwsze 3 miesiące biegałam często do WC, potem był spokój, a teraz znowu budzę się w nocy...ech myślałam, że do 9m-ca będzie spokój. A może to tylko przeziębienie?
RSZ - o położną środowiskowa Ci chodziło, a ja myślałam że taką do porodu. He he, nawet nie wiedziałam, że teraz przed porodem też przychodzi, ale niby po co? Ja mam zamiar rodzić przy swojej położnej. Jakoś tak bardziej komfortowo. Mąż mężem, ale profesjonalna i miła pomoc też się przyda.
ALUNIA - oby dzidzia się dobrze ustawiła, miłego podglądania :-)
ANNIKA, BLUELOVI - ostatni trymestr, wow gratuluję!
MARTITA pewnie jesteś dumna z córci po występie :-) Dzieciaczki zawsze tak przeżywają te spotkania i wyczekują rodziców w przedszkolu. Zawsze tak się starają i takie są dzielne :-) Super że się podobało.
KITKI - ale pech, tuż przed ślubem, dobrze że nic się nie stało i powoli jechałaś; ale od soboty los się odmieni i już tylko szczęście na nowej drodze życia...