reklama

Kwietniowe mamy 2016

Od kilku dni mam jakas totalna niemoc wieczorami, czuje się jak po ciężkiej pracy a przecież nic wielkiego nie robie. Nawet od trzech dni nie mam weny żeby pocwiczyc :( oby mi tak nie zostało do końca ciąży...

Milka niestety na wyprawke od podstaw trzeba poswiecic sporo czasu, pociesze Cie ze jak już będziesz miała drugie w drodze to sporo rzeczy Ci odejdzie bo będziesz miała w domu albo po pierwszym :)
Fajne imie, to dobrze pamietalam ze się nie chwalilas

Miladyyy na pewno wszystko pojdzie dobrze! :)

reklama
Ewe jeżeli chodzi o ospe to jeżeli chorowalas to ryzykujesz tylko polpascem a on nie jest niebezpieczny dla plodu.

Musze kupic jeszcze jeden prezent na dla corki, teść zostawil kase dziś żeby jej cos kupic a ja już kompletnie nie mam pomysłu. Macie może jakies pomysły?? No. na gry które sa warte swojej ceny?

Martita - my mamy cala szufladev pod lozkiem zawalona grami i puzzlami i powiem ci ze utopione tam duzo kasy a tylko w kilka gra. Reszta jest bezbadziejnych wiec jak chce w nie grac to zabiera do dzieci do szkoly bo ja szalu dostaje na niektore gry. Odradzam karalucha. Gre klamczuch czy lap wasy. U nas hitem jest zwykly chinczyk od lat. Memory - zawsze skubana wygrywa. No i szachy - ja nie umiem ale z tata gra czesto i dobrze jej idzie.
Teraz meczy o gre Pulapka na myszy ze niby taka super ale nie wiem co to za cudo

reklama
Ja lubie gry takie myslace wlasnie typu chinczyk szachy czy na cwiczenie pamieci. Niecierpie takich durnych co tylko sie wali na oslep aby bylo.
Jeszcze jest taka gra z obrazkami Zgadnij kto to czy jakos tak. Nadia lubi

Ale wiesz co moze kupcie Magiczny Jin te najprostrza wersje. Nadia dostala na 5ur i hit to byl. Cale przedszkole sie bawilo. Do szkoly tez nosi. My mamy te najprostrza wersje ze zwierzatkami. Aa jeszczcze z panstwami i jeszcze jakis.
Jin zna praktycznie wszystkie zwierzeta. Zadaje pytania a ty odpowiadasz Tak Nie Niewiem To zalezy. Smiechu duzo no ma smieszne teksty. Polecam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry