• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Na szczęście nie mam dziś zbyt dużo obowiązków, bo ta pogoda za oknem jakoś nie zachęca fo wychodzenia z łóżka. Tylko jakąś zupkę ugotuje na obiad i orzechy będę skubac na ciasto bo.jutro musze już upiec żeby zmieklo do czwartku. Trochę trzeba ogarnąć dół ale przez tych majstrow i tak nie ma to zbytnio sensu bo jeszcze jutro będą mi się tu kręcić więc podłogi pozmywam w środę. Może znajdę czas na książkę albo do mamy podjade na kawkę :-)

Rsz moja siostra mieszka koło Wrocławia i dzieci zachwycone tym jarmarkiem :-) a świąt za rok bardziej się nie mogę doczekać niż tych tegorocznych

reklama
Aniu - magiczny Jin to tak dla dziecka 5 letniego. Pamieta duzo zwierzat czesto sa to szczegolowe nazwy ktorych male dziecko nie zna

Ja mam dzis z tesciowa isc do sklepu. Chce cos kupic nadii
U nas pada i mocno wieje. Nie chce mi sie ale specjalnie czekala na dzis bo w tamtym tyg mowilam ze zajeta jestem wiec teraz glupio mi odmowic. A lenia mam strrrrrrasznego

Matko jak Wam zazdroszczę że możecie już nygusowac w domku :-) ja od wtorku ciągle praca a po pracy jeszcze 5 milionów spraw do zalatwienia:-( jeszcze teraz święta to ludzie kupują na potęgę więc średnio z czasem na odpoczynek. Dzisiaj już prawie nie mam towaru i trochę się cieszę bo nie będzie takiego młyna. Jutro będzie gorzej ;) a obiadu nie mam w domu od 5 dni :D albo coś szybko na mieście albo jakieś pierogi mrozone...

U nas zimno, szaro i pada. Siedzimy z córcia w domu.
Tez dziewczyny nie mam siły. Co chwilę musze odpoczywać. Ale jak z dzieckiem w domu. I kość ogonowa mnie pobolewa. Teraz to już chyba coraz więcej takich dolegliwości będzie.
Miłego dnia Kwietnioweczki:-) :)

Martita a ja niestety nie pomoge by dopiero bedziemy wchodzic w etap gier :)

Co do ruchow to moj kluskol w brzuchu zachowuje sie jak na sali gimnastycznej,wyprubowywuje na ile moze rozprostowac swoje kopytka ;00 typowe kopniaczki coraz bardziej zadziej ;) teraz typowe przeciaganie ;)) o i czkawka strasznie musi byc lakomczuszek bo ciagle ja ma ;)

Maz ma juz wolne uff pojechal po drzwi do leroy merlin odebrac pozniej mam caly kosz prania do skladania ,musze zrobic farsz na pierogi ruskie bo tesciowa polepi i tako jako ze wszystko na raty bo kregoslup wysiada to tak przy dzieciach dzien zleci :))

Co do samopoczucia to u mnie ok tylko się szybko teraz mecze :) krótki spacer i mam dość :D
A ruchy to u mnie dalej kopniaki i przeciąganie ale też czuje tak jakby mi tam tak grzebal po wszystkim od środka :D i nie jest to za przyjemne :D

Ania Renia dobrze pisze moja córka ciut starsza od Twojej :)

My dzis w planie mamy wyprawę do smyka zobaczyć te gry bo nie chce w ciemno kupować i do Leroy Merlin dokupić kilka rzeczy.

Na obiad robię kotlety mielone pieczone albo zapiekankę z klopsikami i ryżem.

ania oj dokladnie, trudu i kasy :szok: nie wiem ile wczoraj wydalam, wolę nie sprawdzac ;)

klaudyna wow, pracowity dzien Cię czeka! :) oszczędzaj się z tym sprzątaniem kochana. u mnie planow zero bo w pracy jestem właśnie, a popołudniu to pojedziemy gdzieś coś zjeść i chyba kolejna tura zakupow wyprawkowych ;)

Fenika ja tez czuję różne ruchy :) czssem kopniaczki, a czasem wiercenie sie, przesuwanie, wypychanie :)

rsz zamówilam Geratherm Non Contact termometr :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry