reklama

Kwietniowe mamy 2016

Na szczęście nie mam dziś zbyt dużo obowiązków, bo ta pogoda za oknem jakoś nie zachęca fo wychodzenia z łóżka. Tylko jakąś zupkę ugotuje na obiad i orzechy będę skubac na ciasto bo.jutro musze już upiec żeby zmieklo do czwartku. Trochę trzeba ogarnąć dół ale przez tych majstrow i tak nie ma to zbytnio sensu bo jeszcze jutro będą mi się tu kręcić więc podłogi pozmywam w środę. Może znajdę czas na książkę albo do mamy podjade na kawkę :-)

Rsz moja siostra mieszka koło Wrocławia i dzieci zachwycone tym jarmarkiem :-) a świąt za rok bardziej się nie mogę doczekać niż tych tegorocznych

reklama
Aniu - magiczny Jin to tak dla dziecka 5 letniego. Pamieta duzo zwierzat czesto sa to szczegolowe nazwy ktorych male dziecko nie zna

Ja mam dzis z tesciowa isc do sklepu. Chce cos kupic nadii
U nas pada i mocno wieje. Nie chce mi sie ale specjalnie czekala na dzis bo w tamtym tyg mowilam ze zajeta jestem wiec teraz glupio mi odmowic. A lenia mam strrrrrrasznego

Matko jak Wam zazdroszczę że możecie już nygusowac w domku :-) ja od wtorku ciągle praca a po pracy jeszcze 5 milionów spraw do zalatwienia:-( jeszcze teraz święta to ludzie kupują na potęgę więc średnio z czasem na odpoczynek. Dzisiaj już prawie nie mam towaru i trochę się cieszę bo nie będzie takiego młyna. Jutro będzie gorzej ;) a obiadu nie mam w domu od 5 dni :D albo coś szybko na mieście albo jakieś pierogi mrozone...

U nas zimno, szaro i pada. Siedzimy z córcia w domu.
Tez dziewczyny nie mam siły. Co chwilę musze odpoczywać. Ale jak z dzieckiem w domu. I kość ogonowa mnie pobolewa. Teraz to już chyba coraz więcej takich dolegliwości będzie.
Miłego dnia Kwietnioweczki:-) :)

Martita a ja niestety nie pomoge by dopiero bedziemy wchodzic w etap gier :)

Co do ruchow to moj kluskol w brzuchu zachowuje sie jak na sali gimnastycznej,wyprubowywuje na ile moze rozprostowac swoje kopytka ;00 typowe kopniaczki coraz bardziej zadziej ;) teraz typowe przeciaganie ;)) o i czkawka strasznie musi byc lakomczuszek bo ciagle ja ma ;)

Maz ma juz wolne uff pojechal po drzwi do leroy merlin odebrac pozniej mam caly kosz prania do skladania ,musze zrobic farsz na pierogi ruskie bo tesciowa polepi i tako jako ze wszystko na raty bo kregoslup wysiada to tak przy dzieciach dzien zleci :))

Co do samopoczucia to u mnie ok tylko się szybko teraz mecze :) krótki spacer i mam dość :D
A ruchy to u mnie dalej kopniaki i przeciąganie ale też czuje tak jakby mi tam tak grzebal po wszystkim od środka :D i nie jest to za przyjemne :D

Ania Renia dobrze pisze moja córka ciut starsza od Twojej :)

My dzis w planie mamy wyprawę do smyka zobaczyć te gry bo nie chce w ciemno kupować i do Leroy Merlin dokupić kilka rzeczy.

Na obiad robię kotlety mielone pieczone albo zapiekankę z klopsikami i ryżem.

ania oj dokladnie, trudu i kasy :szok: nie wiem ile wczoraj wydalam, wolę nie sprawdzac ;)

klaudyna wow, pracowity dzien Cię czeka! :) oszczędzaj się z tym sprzątaniem kochana. u mnie planow zero bo w pracy jestem właśnie, a popołudniu to pojedziemy gdzieś coś zjeść i chyba kolejna tura zakupow wyprawkowych ;)

Fenika ja tez czuję różne ruchy :) czssem kopniaczki, a czasem wiercenie sie, przesuwanie, wypychanie :)

rsz zamówilam Geratherm Non Contact termometr :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry