reklama

Kwietniowe mamy 2016

dorota1225 - bezczelna baba, ja rozumiem, że ona pewnie codziennie słyszy setki stęków jak to każdy źle się czuje, ale mogła przemilczeć niż w ogóle się odzywać..

ja też mam okropny wstręt do jedzenia.. też się zmuszam tylko po to żeby mieć energię bo dziecko wysysa wszystko szczególnie teraz :( jak jestem w sklepie to mi nie dobrze na samo patrzenie na te wszystkie produkty.. na nic nie mam ochoty, koszmar jakiś..

reklama
jejku, ale piszecie!!próbuję nadrabiac, ale w pracy jestem i nie bardzo mam kiedy :)

mkr oooo, ale mi zrobilas smaka na rosół!!! :-D

sylwia to okropne, ze masz az takie mdlosci :( trzymaj sie jakos :-*

stacy zazdroszcze gotujacego meza :-) moj gotuje, ale dlatwgo bo musi gdy mi sie nie chce ;-)

beata 100 lat i duuuuzo zdrówka!!! :-D

dziewczyny, ja dzis ide na wizyte :-) mialam sie umówić za tydzień, ale nie wytrzymalam :-D mieszkam w UK wiec to tak naprawdę zadna wizyta, ale zawsze coś :-)

kurcze, dziewczyny, martwi mnie tez jedna rzecz :-( wy wszystkie macie juz tyyyle roznych objawow, mdłości zwłaszcza, a ja oprocz bolu piersi to nic. czuje sie jak zwykle. dzisiaj mam 5t2d - myslucie, ze to po prostu za wcześnie i jeszcze się wszystko rozkręci?? martwię sie :-(

możliwe, że za wcześnie.. mnie właśnie dopiero ok 6 tygodnia rozłożyło z tymi objawami.. i uwierz ciesz się, że ich nie ma ;))) ja właśnie popijam letnią gorzką herbatę bo znów słabo mi było..

przy pierwszej ciąży wymiotowałam tylko jak jakieś jedzenie mi zaszkodziło(i było to może z 5 razy), zgagę miałam w późniejszym etapie ciąży..i tyle.. a teraz - ciągle słabo.. brak apetytu.. mdłości.. ból piersi.. senność.. niefajnie!

beata spełnienia marzeń ;)
milka ja w zeszłym tyg w środę miałam 6tydz 4d ciąży a mdłości zaczęły się tylko kilka dni wcześniej, ale życzę ci jednak by się nie pojawiały :D każda ciąża inna to że ktoś ich nie ma nie musi oznaczać nic złego, ja w 1 ciąży z synem dużo lepiej się czułam- ale nie zapeszając już dziś u mnie lepiej nawet obiad gotuję i mi pachnie a nie śmierdzi :-D

dziewczyny no pewnie że do samej listy nie trzeba moderatora jak któraś ma ochotę i czas to niech zakłada pewnie, a dziewczyny nowe można w każdej chwili dopisywać ale moderator będzie potrzebny potem do przyklejania tematów, przenoszenia itd a ja to nawet nie wiem skąd się taki moderator tu bierze czy to założyciel wątku może wyznaczyć czy jak :eek:nie znam się na tym, ta osoba co jest wpisana to taki moderator chyba główny z forum ale zawsze na wątkach są takie dziewczyny z grupy, które pilnują porządku itd, co nie?

milka , nie martw się.... ja jestem trochę bardziej z licznikiem do przodu i też praktycznie żadnych objawów, jedynie bolą mnie sutki przy karmieniu małej a tak to nic.. mdłości miałam w kilka pojedyńczych dni i to takie symboliczne. w zeszłej ciąży dały mi popalić od 5-15 tyg. od rana do nocy, więc znam tą wątpliwą przyjemność i łączę się w bólu z cierpiącymi dziewczynami. Mi pomagały wtedy cytrusy tzn. herbatka z cytryną albo mandarynki lub pomarańcze. No ale wiadomo, każda z nas jest inna i co na jedną działa to na inną niekoniecznie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry