reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

dorota1225 - bezczelna baba, ja rozumiem, że ona pewnie codziennie słyszy setki stęków jak to każdy źle się czuje, ale mogła przemilczeć niż w ogóle się odzywać..

ja też mam okropny wstręt do jedzenia.. też się zmuszam tylko po to żeby mieć energię bo dziecko wysysa wszystko szczególnie teraz :( jak jestem w sklepie to mi nie dobrze na samo patrzenie na te wszystkie produkty.. na nic nie mam ochoty, koszmar jakiś..

reklama
jejku, ale piszecie!!próbuję nadrabiac, ale w pracy jestem i nie bardzo mam kiedy :)

mkr oooo, ale mi zrobilas smaka na rosół!!! :-D

sylwia to okropne, ze masz az takie mdlosci :( trzymaj sie jakos :-*

stacy zazdroszcze gotujacego meza :-) moj gotuje, ale dlatwgo bo musi gdy mi sie nie chce ;-)

beata 100 lat i duuuuzo zdrówka!!! :-D

dziewczyny, ja dzis ide na wizyte :-) mialam sie umówić za tydzień, ale nie wytrzymalam :-D mieszkam w UK wiec to tak naprawdę zadna wizyta, ale zawsze coś :-)

kurcze, dziewczyny, martwi mnie tez jedna rzecz :-( wy wszystkie macie juz tyyyle roznych objawow, mdłości zwłaszcza, a ja oprocz bolu piersi to nic. czuje sie jak zwykle. dzisiaj mam 5t2d - myslucie, ze to po prostu za wcześnie i jeszcze się wszystko rozkręci?? martwię sie :-(

możliwe, że za wcześnie.. mnie właśnie dopiero ok 6 tygodnia rozłożyło z tymi objawami.. i uwierz ciesz się, że ich nie ma ;))) ja właśnie popijam letnią gorzką herbatę bo znów słabo mi było..

przy pierwszej ciąży wymiotowałam tylko jak jakieś jedzenie mi zaszkodziło(i było to może z 5 razy), zgagę miałam w późniejszym etapie ciąży..i tyle.. a teraz - ciągle słabo.. brak apetytu.. mdłości.. ból piersi.. senność.. niefajnie!

mkr dzięki.. moze jeszcze sie cos rozkręci.. ciagle jak glupia dotykam sie po cycach czy chociaz one bolą jak bolały, ale na szczęście tak :-)

beata spełnienia marzeń ;)
milka ja w zeszłym tyg w środę miałam 6tydz 4d ciąży a mdłości zaczęły się tylko kilka dni wcześniej, ale życzę ci jednak by się nie pojawiały :D każda ciąża inna to że ktoś ich nie ma nie musi oznaczać nic złego, ja w 1 ciąży z synem dużo lepiej się czułam- ale nie zapeszając już dziś u mnie lepiej nawet obiad gotuję i mi pachnie a nie śmierdzi :-D

dziewczyny no pewnie że do samej listy nie trzeba moderatora jak któraś ma ochotę i czas to niech zakłada pewnie, a dziewczyny nowe można w każdej chwili dopisywać ale moderator będzie potrzebny potem do przyklejania tematów, przenoszenia itd a ja to nawet nie wiem skąd się taki moderator tu bierze czy to założyciel wątku może wyznaczyć czy jak :eek:nie znam się na tym, ta osoba co jest wpisana to taki moderator chyba główny z forum ale zawsze na wątkach są takie dziewczyny z grupy, które pilnują porządku itd, co nie?

milka , nie martw się.... ja jestem trochę bardziej z licznikiem do przodu i też praktycznie żadnych objawów, jedynie bolą mnie sutki przy karmieniu małej a tak to nic.. mdłości miałam w kilka pojedyńczych dni i to takie symboliczne. w zeszłej ciąży dały mi popalić od 5-15 tyg. od rana do nocy, więc znam tą wątpliwą przyjemność i łączę się w bólu z cierpiącymi dziewczynami. Mi pomagały wtedy cytrusy tzn. herbatka z cytryną albo mandarynki lub pomarańcze. No ale wiadomo, każda z nas jest inna i co na jedną działa to na inną niekoniecznie...

reklama
annika, renia dziękuję wam również :-) troche mnie uspokoilyscie :-)

co do moderowania itp to ja tez straszna noga jestem i nie pomogę, przepraszam :-(

Do góry