Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja cos czuje Martita ze Ty jeszcze będziesz miećja chciałam dwójkę a będę mieć trójkę
Antus ja teraz tez dziwne i i wiele mocniejsze ruchy odczuwam... Z córka tego nie miałam była grzeczna i delikatna s nocy ładnie spała jak sie urodziła tez tylko spałaaż sie boje jak chłopaki beda tak dokazywać jak w brzuchu to uhuhuuuuuu bedzie wesoło
Ja dzisiaj nawet sie wyspałamtez bym sobie bułeczkę zjadła no ale mam stary chleb ;P mój maz zaspał ;/
wiec mowie ze i owszem mam czas ale corka nie bo do szkoly sie spieszy wiec jak innym nie przeszkadza to moze wejsc ale za nami no ja jej nie puszcze. Nosz ku....wa mac! Babka zamilkla i zapytala kto ostatni. Przed samym naszym wejsciem do gab przyszla kolejna tym razem z dzieckiem. Zapytala kto ostatni, postukala butami i cos tam do syna mowi ze nie zdarza i ze najwyzej zapyta czy ich przepuszcza. Ale jak spojrzala na mnie to rzucilam jej tylko spojrzenie i nic nie zapytala...i my weszlysmy w koncu
jednym slowem MASAKRA