Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widocznie taka Twoja " uroda",że duże dzieci rodziszMartita cudny przepis napewno zrobie chcialabym jutro to wrazie co napisze) a czemu maz nie moze zwyklego?
Annika to dobrze ze sie ksztalcisz fajnie a wiek to zadna przeszkodano twoje to zecxywiscie takie sredniaczki i wgl po ostatniej corce nie widac wagowo przy urodzeniu ze mialas cukrzyce a ja rodzilam 3700 i 4200 i jak mowie ze nie mialam cukrzycy to zdziwieni ;0
ale mi zrobiłyscie smaka na kalafiorowa... Uwielbiam!! moze ugotuje przez weekend jak znajdę czas..
dziewczyny doradzcie mi proszę bo juz swira dostaję. muszę kupic kanapę do salonu, rozkładaną. i teraz dylemat: skórzana czy materiałowa? zastanawiam się dlatego bo jednak dzidzia w drodze i tak sobie myślę, ze jak zacznie rosnąć to taką materialowa kanapę to pewnie po jakimś czasie nie będę w stanie doczyscic po nim, a skórzana to jednak przetrę ściereczką i gotowe. ale z drugiej strony boję się, ze skórę mały może jakos zjechać czymś ostrym; zabawką na przykład... no i mialam juz skórzaną kanapę i nie lubiłam tego zimna od niej, pod tylek wiecznie koc wciskalam bo zimno mi bylo. zawsze marzylam o materialowej... no ale skorzana chyba praktyczniejsza?
doradzcie bo juz kilka tygodni wybieram i wybrać nie mogę![]()
Martita polecam zamówić kogoś do wyprania, jest dużo firm - koszt około 100 zł i kanapa jest jak nowa.milka my mamy kanapę materialowa, nie lubię skórzanych, ale niestety jej stan jest bardzo kiepskimielismy wymieniać ale w sumie nie widzę sensu jak zaraz będę miała drugie Male lapki do brudzenia
![]()
Innym problemem jaki mnie męczy są żylaki... Mam je na całych nogach i wargach sromowych. Całe szczęście nie mam problemu z hemoroidami, ale coś kosztem czegoś - mam cukrzyce ciążową :/ Ale pocieszam się tym, że jeszcze tylko 2,5 miesiąca kłucia się glukometrem i wstrzykiwania insuliny.
kurcze można popaść w jakąś nerwice.
dziś też miałam to bóle jak przy @ ale chwilkę, zaraz pójdę się położyć bo cos ostatnio jestem bardziej zmęczona