reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja +6 kg, nie jest zle ;-)
Sweetka ja wiem ze gorna granica to 2,5. Pierwszy raz mam 0,8 i sie ciesze, choc mam nadzieje ze nie przedobrzeje.. ja 3 tyg znow badanie

Ale sie wkurzylam, ada znow ma wszy, bleee. ostatnio miala w grudniu!! dobrze ze w domu kuracja antywszowa zawsze w łazience. zamienila sie w piatek czapka z czarna dziewczynka, ostatnio tez czyms sie zamienila z ta sama dziewczynką . rece mi opadaja,,,

reklama
Ania musisz tlumaczyc ze z nikim ma sie nie zamieniac ubraniami ani szczotki grzebienia nie pozyczac bo to zeczy osobiste i pozniej bd miec robaki. A ci rodzice nie interesuja sie ta mala? Rozumiem ze to jakas rodzina z problemami? Bo normalna matka nie powinna puszczac do szkoly dziecka z wszami .bynajmniej u nas taka zasada.

Marciosz zazdroszcze :))

Blulovie to czarne dziecko, naplatane cos na tej glowie ma, sztuczne wlosy i koraliki, miszmasz. Od pol roku nic na tej glowie sie nie zmienia..
Ada wie ze nie moze z nikim niczym sie zamienisc ale mi tlumaczyla ze tamta sama jej ta czapke wziela. Nawet moj olejek z drzewa herbacianego nie pomógł :-(

Ja mam jutro o 19.00 wizytę, znów obejrzę maluszka, akurat jutro kończę 30 tc.
Ale wcześniej będę biegać cały dzień, rano spotkanie z doradcą kredytowym, a potem muszę iść do urzędu skarbowego, do ZUSu i do wydziału komunikacji i wszędzie oczywiście swoje odstać. Już się boję :(

Martita też tak myślałam, ale my trochę poza miastem mieszkamy i jak mam do centrum jeżdzić kilka razy to też mi się odechciewa, a wszystko blisko siebie. Zobaczę jak mi to czasowo pójdzie, najwyżej z czegoś zrezygnuję i załatwię w inny dzień.

reklama
Jutro powiem wychowawczyni, ale oczywiscie nie moge powiedziec ze byc moze przeszły od tamtej dziewczynki bo mnie o rasizm oskarża. taki kraj, pojutrze wszystkie dzieci dostana kartki zeby dzieciakom glowy posprawdzac.

Shauma powodzonka jutro, daj znac po wizycie. No i uwazaj na siebie, tyle do zrobienia :-(

Ja jutro tylko fryzjera odwiedzam, ostatnie farbowanie bylo w lipcu, trzeba sie doprowadzic do ładu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry