Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sweetka ja dziś zamówiłam piankowy materac. Ale u mnie na początek kołyska wiec wybór był raczej ograniczony...
Gdzie takie pachnące woreczki można kupić o których wspominacie?
Mam też niedyskretne pytanie... macie jakieś swoje sposoby / kosmetyki / cokolwiek na cellulit? Bo mi chyba hormony zwariowaly I wyglądam strasznie pod tym względem juz się bije co z tym po ciąży zrobić może macie coś godnego polecenia?
Fenika co do celulitu poczekaj co będzie po porodzie, bo jak hormony się uspokoją, zrzucimy wagę to i celulit będzie mniejszy. U mnie działają regularne ćwiczenia i trzymanie odpowiedniej wagi ciała + zdrowa dieta, więc w sumie to żadne odkrycie.
No właśnie kosmetyki cudów nie zdzialaja... Ewntualnie rozmasowywanie a po porodzie banki chinskie. To są te komórki tłuszczowe powiększone bo organizm magazynuje tłuszcz i witaminy i one takie powiększone tak brzydko pod skórą wygladaja... Jeśli możecie już ćwiczyć i na dietę uważać to tylko to ratuje Ja na ćwiczenia niestety musze poczekać do końca ciazy...
Ooo banki chińskie? Na to się do gabinetu kosmetycznego chodzi? Pocieszać mnie ze to faktycznie hormony nadwagi nigdy nie miałam i teraz reż nie przytyłam jakoś strasznie stąd mnie nieprzyjemnie zaskoczylo jak się sobie przyjrzalam