reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Sweetka ja dziś zamówiłam piankowy materac. Ale u mnie na początek kołyska wiec wybór był raczej ograniczony...

Gdzie takie pachnące woreczki można kupić o których wspominacie?

Mam też niedyskretne pytanie... macie jakieś swoje sposoby / kosmetyki / cokolwiek na cellulit? Bo mi chyba hormony zwariowaly I wyglądam strasznie pod tym względem :( juz się bije co z tym po ciąży zrobić :( może macie coś godnego polecenia?

Fenika - tez sie chetnie dowiem jak pozbyc sie ciazowego cellulitu

Co do materaca to nie wiem jeszcze jaki. Z corka mialam gryka-kokos ale mi skutecznie wybilyscie go z glowy piszac o tych robalach ;)

Fenika co do celulitu poczekaj co będzie po porodzie, bo jak hormony się uspokoją, zrzucimy wagę to i celulit będzie mniejszy. U mnie działają regularne ćwiczenia i trzymanie odpowiedniej wagi ciała + zdrowa dieta, więc w sumie to żadne odkrycie.

No właśnie kosmetyki cudów nie zdzialaja... Ewntualnie rozmasowywanie a po porodzie banki chinskie. To są te komórki tłuszczowe powiększone bo organizm magazynuje tłuszcz i witaminy i one takie powiększone tak brzydko pod skórą wygladaja... Jeśli możecie już ćwiczyć i na dietę uważać to tylko to ratuje :) Ja na ćwiczenia niestety musze poczekać do końca ciazy...

reklama
Ooo banki chińskie? Na to się do gabinetu kosmetycznego chodzi? Pocieszać mnie ze to faktycznie hormony :) nadwagi nigdy nie miałam i teraz reż nie przytyłam jakoś strasznie stąd mnie nieprzyjemnie zaskoczylo jak się sobie przyjrzalam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry