Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A dziękuję dziewczyny za tydzien i za dwa tyg kolejne egzaminy ale pisemne więc na lajcie
A od jutra zaczynamy remont dzisiaj był znajomy rodziców popatrzył pomierzyl i jutro jadą z moim M. kupić te wszystkie rzeczy do remontu normalnie juz nie moge sie doczekac efektu końcowego
Alunia, gratki
Ja dzisiaj dostałam małą niespodziankę od mężulka. Rano jak wstał to nie zapowiadało się, że pamięta o moich urodzinach, ale jak przyjechaliśmy do teściów to zaszył się w kuchni i po jakimś czasie wpadł z torcikiem i 27 świeczkami Kochany
Wczoraj zdałam sobie sprawę, że nie mam nic przygotowanego do porodu i zamówiłam sobie majtki poporodowe, podkłady i wkładki laktacyjne. Musimy jeszcze kupić wanienkę i stelaż, pościel dla maluszka, ręczniki, pieluchy tetrowe i bawełniane, kosmetyki dla malucha i pewnie jeszcze wiele rzeczy o których zapomniałam :/