dziękuję kochane za życzenia

czasami mam wrażenie, że w pierwszej ciąży czułam się lepiej. Teraz, podobnie jak u Was, cały czas ciągnie mnie dół brzucha, albo boli przy schylaniu, często muszę leżeć. Ostatnio myślałam nawet o tym, że nie donoszę Antosia, bo cały czas twardnieje mi brzuch i jest mi strasznie ciężko :/
schauma ja nie miałam czegoś takiego jak odchodzący czop (może inaczej, nie wiem kiedy to się stało), więc Ci nie pomogę. Ale koleżanka jak była w ciąży i coś jej "wyszło" to pojechała na ip i okazało się, że ma jakąś infekcję i to dlatego :/ ale najlepiej poczekaj na to co odpisze Ci lekarka, ona na pewno będzie wiedziała najlepiej.
Rsz91 - czasami mam wrażenie, że ruszam się jak mucha w smole, ale niestety nie mogę inaczej, bo jak tylko za szybko się przekręcę, wstanę albo schylę to zaraz łapie mnie albo ból w dole brzucha, albo zgaga

do tego mam mega żylaki na nogach i bolą mnie całe nogi jak chodzę.
Miałam dzisiaj odpoczywać, ale muszę jechać z Mają do ginekologa, bo jak była malutka to miała zrośnięte wargi sromowe, później miała zabieg rozklejania i teraz znowu się zakleiły ;( Nie wiem już co mam robić. Podobno to od niskiej ilości estrogenów i samo się rozklei jak mała wejdzie w okres dojrzewania, ale lekarze często przepisują maść estrogenową.... Jak nie urok, to sr.....a