reklama

Kwietniowe mamy 2016

Antus26, camilie już dawaliśmy, ale raczej mało działa. Dentinox pomaga na chwile. A jak jest naprawdę kryzysowo, to jedynie paracetamol pomaga :sad:

Kitki, ale miałaś szczęście z tym lidlem! U nas pewnie już pustki. Może wieczorem spróbuje podjechać. Mam nadzieje, że uda się jeszcze cokolwiek kupić. :-) :)

reklama
BarbaBlue- tylko dlatego mi sie udalo bo bylam pol godz po otwarciu i to w takim lidlu ktory jest daleko od czegokolwiek. W tym kolo mnie to zawsze hardcore i pol godz po otwarciu to juz za bardzo nie ma po co jechac

A do mnie dzwoniła mama która osobiście zrobiła nalot na lidla i pokupowala trochę ubranek w większych rozmiarach :)

Schauma my z mężem się cały czas zastanawiamy nad bankiem krwi pepowinowej i szczerze mówiąc nie wiem co zrobić. .. strasznie to drogie i póki co nie jest bardzo wykorzystywane ale medycyna się rozwija bardzo szybko. Póki co jestem w kropce. Daj proszę znać jeśli się coś ciekawego dowiesz w tym temacie. ..

Witam bardzo serdecznie wszystkie Mamusie obecne i te przyszłe :) Dopiero teraz natrafiłam na to forum, a już niedługo wybija mi 27 tydzień (ale się okopałam w domowych pieleszach :)). Widząc po ilości zapisanych stron, nie wiem, czy zdołam nadrobić zaległości :) (chociaż będę się starała ;) !), także nie wiem, czy mnie tu jeszcze przyjmiecie miłe Panie :). Wszystkim życzę udanego, przyjemnego, spokojnego dnia ;) Pozdrawiam ciepło i słonecznie!

To mówicie, że warto do lidla jechac, ja chciałam, 1 stanik usztywniany kupic ale nie wiem czy rozmiar bedzie dobry bo zawsze miałam 75 pod biustem, teraz 80 a w lidlu chyba od 85 się zaczynają...
U nas takie piękne słoneczko za oknem, a ja z córcią uwięziona w domu jestem bo gorączkę ma od wczoraj:no2:
Byłyśmy w sobotę na urodzinch u córki kuzynki i ciotka przyszła z chorą córką tzn. dzień wcześniej miała gorączkę, ale wirus nadal sie utrzymywał. Nie rozumiem takich ludzi, 2 tygodnie temu byliśmy u znajomych na parapetówce i też przyszła para z chorym dzieckiem. Oczywiście za 2 dni moja córcia też dostała gorączki, biedna :hmm:
Jak mi przyjdzie ktoś do maleństwa chory, to nie wpuszczę:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry