reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mój miał w 27 czy 28, 957g jedne dzieci są wieksze, inne mniejsze poza tym usg to tylko orientacyjne pomiary ważne ze rosną i przybierają 900 g to na pewno w normie :) No i po kim ma być to duża dziewczynka jak rsz jest drobna? Wdala się a mamusie hihi

reklama
Ja też już po Lidlu, staniki też nie dla mnie. Przy pierwszej ciąży kupiłam staniki w h&m i one fajne są tylko największy rozmiar był mi niestety za mały i jak przy karmieniu jeszcze mi piersi urosły to zdarzało się że się nie mieściły. Ostatecznie kupiłam miękkie do karmienia w trimphie ale trafiłam na super promocję 30zł/szt :)
W lidlu kupiłam prześcieradełka i bodzielce dla Laury.
Rsz odpoczywaj dużo!
My już po spacerku bo u nas jak na razie słoneczko, potem pranie małych ciuszków, obiadek i spacerek numer dwa popołudniu. Jak się uda to jeszcze drzemka.
Czy któraś z mam bankuje krew pępowinową? My jutro mamy spotkanie w tej sprawie.

Schauma my bankujemy. W sobote podpisalismy umowe i mamy juz zestaw w domu.

Milka trzymaj sie dzielnie. Dobrze ze szybko zareagowalas i jestes pod dobra opieka. Gratuluje udanych zakupow.
Rsz odpoczywaj. Lez, lez i jeszcze raz lez. Tak jak dziewczyny pisza minimum to 32 tydz. 900 g nie jest zle ale jak dociagniesz choc do 1500 to od razu inaczej. Trzymam kciuki zeby jednak nic sie nie rozkrecilo.
Dziewczyny a mnie katar trzyma juz 1,5 tygodnia. Caly czas leje mi sie z nosai do tego doszedl bol zatok. Na razie lecze sie domowym8 sposobami ale mam jyz dosc.

dziewczyny suplementujecie jeszcze kwas foliowy??

rsz - to całkiem sporzy byliscie:) pokaźne bobaski. Ale nie sugeruj się, ze Wasza mała taka tez musi byc, podobno dziedziczy sie do 4 pokolenia wstecz

Ja cały czas biorę femibion więc i kwas foliowy:-)

Rsz malutka napewno wyrówna właśnie przy końcówce, u mojej koleżanki tez tak było ze dzieciątko było raczej w dolnej granicy normy, a jak się urodzila to 3100 miała. A mamusia tez taka drobniutka jak ty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry