reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita u mnie waga nieznana :) Za tydzień mam wizytę to się rano zważę, chociaż grzecznie nie jem słodyczy ostatnio.

Ogłaszam sukces drzemkowy, mała śpi od 20.15. Położyłam ją w dzień na drzemkę ale obudziałam po 45 minutach. Było mi jej strasznie szkoda bo była taka zaspana, obawiałam się że będzie marudzić, ale dość szybko się rozbudziła i miała do wieczora całkiem niezły humor.

reklama
Martita ja jutro mam wizyte to mnie zwaza :) na swoja wagę juz nie patrzę bo mi inaczej pokazywała niż u nich a tam co msc o tej samej mniej więcej porze :)

Hej dziewczyny :)
Ciężko mi nadrobić wszystkie posty, bo jeszcze pracuję na etat..a widzę, że produkcję macie niezłą ;)

Mikulinka nie wiem, czy temat jeszcze aktualny. Ale jeśli chodzi o obiady dla ciężarówki z cukrzycą, to 1/4 talerza warzywa, reszta mięso duszone, pieczone, gotowane, ew. ryba i węglowodany: kasza/ryż/ 3 ziemniaki/ makaron. Ważne, że ugotowane al dente (nie rozgotowane), a jeśli ziemniak, to taki cały z wody.

Malasowka witaj :)

Sweetka, ja kwas foliowy mam w witaminach dla ciężarnych. Do tego zaczęłam brać osobno 500 DHA, bo w moich wit. nie ma tego kwasu.

Marita
u mnie waga 8,5 na plusie (jutro zaczynam 31 tc)

A o lidlu na śmierć zapomniałam, choć jeszcze sama wspominałam na forum o akcji "bobas". Wrrr... skleroza ciążowa daje się mocno we znaki...

reklama
Czesc babeczki ...Zjechana na maxa jestem Adam jeszcze wojuje w lozku . Dzis pierwszy dzien po feriach. Pierworodna kuje na klasowke bo jutro z maty . Cwaniaków u nas pod dostatkiem. Tzw "facjowcow" pozal sie boze....
Nas tez czeka remont ... A ja dzien caly ganialam za mlodym ... a do tego akcja "nocnik" trwa ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry