Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rsz fajnie ze położna do Ciebie przychodzi, jak jej o wszystkim opowiesz to na pewno coś doradzi
Mnie dziś budzik obudził jak nigdy bo jakoś od kilku dni nieprzytomna jestem i ciągle bym spala. Nawet bezsenności noce jakos rzadziej się zdarzają. Mimo to w dzień myślę tylko o łóżku.
Dziś mam w planach gimnastykę i smażenie pączków z koleżankami ale nie wiem czy po gimnastyce nie zasne nad patelnia
Mała wczoraj cały dzień turlała mi się po żołądku. Jeśli dziś tez tak się usadowi to pączków nie pojem
Obudziłam się dziś na dźwięk zamykanych drzwi wejściowych, zdziwiłam się czemu mnie Mój nie obudził przed wyjściem do pracy - mamy takie swoje rytuały, bez buziaka i pogadanek ze mną (nawet na półśpiąco) nie ma wychodzenia rano z domu Zdziwiłam się, oczywiście już sobie nawyobrażałam, że może coś głupiego przez sen powiedziałam i się pogniewał. Nawet nie wiem skąd ten pomysł bo on jest raczej średnio obrażalski, ale mojej głowie niewiele potrzeba do wymyślania takich głupot teraz Nie minęło parę minut, a mój mężczyzna wraca z 3 pączkami dla mnie Ach, dwa już zniknęły
Dziewczyny czy któraś z Was brała kiedyś udział w warsztatach Bezpieczny Maluch? Przed chwilką się zapisałam, niedługo będą w moim mieście i jestem ciekawa jak to wygląda
Tu znajdziecie harmonogram spotkań, może któraś jeszcze skorzysta: Bezpieczny Maluch<<KLIK
Ja tez martita, chociaz wiem ze nasze dzieci musza byc jak najdłużej. Jeszcze teksty " sie ciesz ze mozesz leżeć nic nie robić, odpoczywaj bo jeszcze troche to...... Itp" ja juz w leb dostaje powietrze łykam tylko przez otwarte okno i ten stres o kazdy dzien w brzuszku dla maluszków.
Nie wiem co to będzie po 36 tygodniu, wtedy to już w ogole będę mieć dość
ania Ty masz o wiele gorzej, musisz lezec. Ale na szczęście już niewiele zostało...