Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiesz co rsz ja na twoim miejscu to bym tylko lezala bo jak ci wkoncu mala tak na dol.naprze ze pecherz plodowy przebije to kaplica . i zmienilabym lekarza ten twoj to jakas masakra. Polozna wiecej ci mowi i radzi.
Kasiunia trzymam kciuki, pisz potem koniecznie co u małej
Rsz super ze trafiłaś na taką położna która wszystko sprawdza , doradzi i w ogóle. Chyba bym też poszła na konsultacje do innego lekarza bo Twój to sobie trochę to wszystko bagatelizuje. Lez ile się da i odpoczywaj
Ja się dotyczyłam na przystanek autobusowy i sapię aż się ludzie patrzą. Coraz gorzej ze mną
Kitki ja mam dokładnie te same tabletki, nie kojarzę mniejszych.
My zaraz ruszamy na spacerek, po drodze do cukierni bo mąż sobie jednego pączka zażyczył na popołudnie. W sumie nie mam jakoś ochoty, ale może się skuszę na jakiegoś małego Sąsiadka mnie nastraszała że na szczęście trzeba chociaż jednego pączusia zjeść
hej kochane. pół nocy dziś nie spałam bo tak mnie swedzialo wszystko myślałam, ze moze jest troszkę lepiej bo ostatnie noce przesypialam twardo, no ale ta noc dala mi w kość :/ na szczęście dotrwalam do rana, a od rana nic nie swędzi.
ania50 jejjj, ale slodki Twój mężuś slodszy niz te pączki co przyniósł
Martita co za smutki Cię dopadaja? :* nie daj się im, jeszcze tylko chwila i będziemy tulic nasze skarby
kasiunia powodzenia na wizycie!
bluelovi damy radę :* jeszcze chwila, u Ciebie dodatkowo krótsza