Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakie plany u was? Ile już pączków zjedzonych
?Tak ja brałam. Mimo że to moja druga ciaza Ale się zdecydowałam. Fajna część o fotelikach i bezpieczeństwie dziecka w aucie dodatkowo fajna część o pierwszej pomocy dla malucha. Reszta była dla mnie trochę nudna Ale to dlatego że to druga ciaza.Obudziłam się dziś na dźwięk zamykanych drzwi wejściowych, zdziwiłam się czemu mnie Mój nie obudził przed wyjściem do pracy - mamy takie swoje rytuały, bez buziaka i pogadanek ze mną (nawet na półśpiąco) nie ma wychodzenia rano z domu![]()
Zdziwiłam się, oczywiście już sobie nawyobrażałam, że może coś głupiego przez sen powiedziałam i się pogniewał. Nawet nie wiem skąd ten pomysł bo on jest raczej średnio obrażalski, ale mojej głowie niewiele potrzeba do wymyślania takich głupot teraz
Nie minęło parę minut, a mój mężczyzna wraca z 3 pączkami dla mnie
Ach, dwa już zniknęły
Dziewczyny czy któraś z Was brała kiedyś udział w warsztatach Bezpieczny Maluch? Przed chwilką się zapisałam, niedługo będą w moim mieście i jestem ciekawa jak to wygląda
Tu znajdziecie harmonogram spotkań, może któraś jeszcze skorzysta:
Bezpieczny Maluch <<KLIK