reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Witajcie pączusie kochane jak po slodkim czwartku sie macie ? ...
Dziś z braku netu sprzątanie zaplanowałam no i chyba przedobrzylam bo krzyz boli .. mam awizo do odebrania paczka ale to jutro ...
2 pączusie zjedzone ... W przyszłym tyg. do gina.

Mnie zaczęło gardło boleć niespodziewanie :/ a jutro mam dzień biegania na badania :( jem teraz kanapkę z czosnkiem - od tego to dopiero będę miała zgage :(

hej:) macie już może kupione wózki? polecacie jakieś? bo ja chyba w sobotę kupię, tylko jeszcze nie wiem jaki, kieruję się głównie wyglądem:) i co myślicie o takiej kołysce 40x90 na pierwsze pół roku zamiast łóżeczka? ma któraś?

Mikulinka mnie też nieco krzyż boli bo na kolanach szorowalam podłogę w pokoju małej bo w końcu został skonczony:-) teraz tylko meblowanie mnie czeka.

Zezarlam 4 pączki i sporo faworków... Trochę mi ciężko ale zjem jeszcze paluszki rybne hehe;-) póki co zgagi nie ma i oby się bie pojawiła:-)

A tak to planuję leżeć do jutrzejszego poranka:-)

Alunia a Ty nie mialas sie czasami oszczedzac??

wiosenka o wozkach pisalysmy chyba wczoraj na watku zakupowym.

A mi cos zaszkodzilo i wymiotowalam wieczorem :(

Zjadłam jednego pączka i taką miałam zgagę po nim :( Całe szczęście maślanka trochę pomogła. Jutro musiałabym iść na badanie krwi i moczu, zobaczymy jak nam się będzie wstawać, jak nie jutro to jeszcze mi poniedziałek został, bo we wtorek wizyta :)

Martita może to ten pączek? Mówiłaś że Ci nie podszedł...

Zjadłam 3 paczki wyczekane w 1,5h kolejce ...cieżko było wystać ..bardzo ciśnienie mi spało ..miałam 80/60 ..pierwszy raz miałam uczucie ze za chwile upadnę ,zawroty głowy, i nudności...jakos do domu dojechałam i po śniadaniu wszystko sie informowało...ze cholera jasna nikt mnie nie przepuścił w kolejce ..sami Polacy w rożnym wieku..Polska piekarnia ..napisałam do męża wiadomość ze wracam bo mi słabo ..on dojechał do mnie w 4min :)wróciłam do domu a maz przywiózł paczki ..chciałam dla dzieci do szkoły kupić na 2 śniadanie skoro dIs tłusty czwartek...ehhh lecę do lekarza teraz ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry