reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
my z moim bratem zjedliśmy ścianę do tego stopnia, ze byla w niej dziura na ok 2 cm głęboka. i kanty ścian były wiecznie poobgryzane :) nie wiem czy wapnia nam brakowało czy co ??

Dzien dobry :)

Sweetka Nie spie od 3 wiec lacze sie w bolu :(

Milka u nas byl spokoj do roczku a teraz to masakra, moj syn to istny huragan :D On poniedzialku chodzi bez pampersa i juz go dzis mialam chwalic, ze ladnie wola a on skubaniec stanal kolo mnie i zaczal sikac na dywan, ja go szybko na nocnik a ten pokazuje palcem na mokra plame i sie smieje :D Jak cos je i mu nie smakuje to wypluwa na podloge a kredkami pomazal,gdzie siegnal (na szczescie mokre chusteczki wszystko wyczyscily), juz nie mowie o placu zabaw (armagedon)w salonie. To sa przyklady tylko z jednego dnia hehehe Synek dba zeby mamie sie nie nudzilo hehehe

reklama
Dzień dobry,

u mnie też noc bezsenna. Tak mnie gardło boli ze zaraz zwariuje :/ marzy mi się "normalna" tabletka która trochę to zawsze znieczula :( boje się ze mi katar dojdzie i wtedy nici z pierwszego tygodnia szkoły rodzenia bo nie pójdę żeby innych kobiet nie zarazac :(

Byłam już dziś na badaniach krwi i teraz czekam jak na szpilkach do 10:30 bo mam szczegółowe usg... Trzymajcie kciuki! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry