my z moim bratem zjedliśmy ścianę do tego stopnia, ze byla w niej dziura na ok 2 cm głęboka. i kanty ścian były wiecznie poobgryzane

nie wiem czy wapnia nam brakowało czy co ??
Milka, ja też zjadałam ścianę, wydłubywałam tynk ze ściany i zlizywałam, aż dziury w ścianie powstawały

nie wiem, czy tak mi smakowało, czy faktycznie wapnia brakowało
Sweetka, Ewe, Karolina, Fenika, Ania, współczuję Wam bezsennej nocy

Ja dzisiaj spałabym jak ta lala, ale Maja w nocy miała zły sen i musiałam przy niej posiedzieć, później chciała siku, a później ja biegałam do toalety, bo mały ułożył mi się na pęcherzu

Ania, mnie wczoraj tak strasznie bolały biodra w nocy, że spać nie mogłam. Od jakiegoś czasu na noc biorę rennie i zgaga już mnie nie męczy w nocy, może spróbuj?
Karolina, moja Maja jeszcze długo po tym jak nauczyła się korzystać z nocnika, potrafiła zrobić siku albo nawet kupę na środku salonu :/ całe szczęście nie korzysta z pieluszki od czerwca, więc już takie incydenty się nie zdarzają ale przyznam, że na początku było ciężko
Fenika, trzymam kciuki za badanie, czekamy na same dobre wiadomości
Alunia, trzymam kciuki żeby nie bolało...
Dziewczyny, ja nie miałam żadnego klina, ale jak mała miała katarek to podkładałam (tak jak któraś z Was pisała) książki pod nogi w łóżeczku. Maja do tej pory śpi na tej pierwszej niemowlęcej, płaskiej poduszce i stąd moje pytanie do dziewczyn, które mają starsze dzieci - od kiedy Wasze maluchy miały taką normalną poduszkę, bo nie wiem czy już jest czas, czy jeszcze za wcześnie a miałam się o to zapytać ortopedy i zapomniałam :/