Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry , a ja dzisiaj pospałam do 8:30.... wczoraj byłam mało aktywna na forum , bo strasznie mnie bolał brzuch i leżałam.... Jakie planu na dziś? Ja planuje za dużo się nie podnosić z łóżka przez cały dzień, a wieczorem może z mężem pojedziemy do Kina na Planetę Singli...
Moja córcia jak miała 22 miesiące dostała duże łóżko i dorosła pościel. Ale wcześniej też jej poduszkę w lozeczku zmien8alam- wymiar 40x60 ale kupilam taka bardziej puszysta a nie taka płaska.
Rsz zrobisz jak chcesz ale myślę że kino to nie jest dobry pomysł. Nie wiem jak ci to delikatnie napisać ale ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z zagrożenia.
Ja kupiłam dla corki taka sama poduszek jak klaczek, czyli taka prawie plaska ale z malym wypełnieniem.
Moja mama pracuje na oddziale ortopedii, poprosiłam ja żeby zapytala ktoregos z ortopedów jak to dokładnie jest z tymi poduszkami dla starszych dzieci, dam Wam znac jak będę cos wiedziała.