reklama

Kwietniowe mamy 2016

rsz sorry, ale jakby ktoś nastraszyl mnie przedwczesnym porodem to bym z lozka nie wylazila, tym bardziej jak by mnie brzuch bolał. Dla mnie to skrajnie bezmysle jeżeli dziś pojdziesz do kina i w ogole nie zaczniesz się oszczedzac! Zebys potem nie plakala, ze sa jakies większe problemy albo (tfu, tfu) urodzisz przed czasem...

reklama
Juz pospalam :p

Rsz odpuść kino, tak jak piszą dziewczyny, obejrzyjcie coś w domu :-) oszczędzaj się jak tylko możesz :-)

Martita to daj znać proszę. Mój 2 latek śpi na płaskiej poduszce ale widzę,że często ja składa na pół. Kołdrę tez ma już duza

Dziewczyny... Normalnie polska służba zdrowia doprowadza mnie do szału. Byłam tam wczoraj, jeszcze wczoraj po południu specjalnie tam dzwoniłam dowiedzieć się jak to w przypadku kobiet w ciąży wygląda, a oni dzisiaj mi mówią że muszę mieć zgodę od lekarza prowadzącego. Nosz kutwa... Jakby mi wczoraj tego nie mogli powiedzieć, a nie tylko "pani przyjedzie, pan doktor zobaczy". Wkurw straszny.

Ja scian nie jadłam ale puzzle już tak ;-)

Bluelovi słodko synek śpi, a łóżeczko cudne :-)

Macie racje, daruje sobie to kino..... a jakie plany i pomysły macie na Walentynki ? .... my co roku od 6 lat się zawsze gdzieś wybieraliśmy na 3-4 dni , ale w tym roku nic nie planujemy z wiadomych względów....
Mój mąż oświadczył mi się w Walentynki ..... nie spodziewałam się tego , bo zawsze mi powtarzał ,że to banalne oświadczać się w walentynki ... a tu kolanko:p Planuje kupić mężowi książkę " Jak być wspaniałym tatą"... miał może, któryś mąż/ partner wasz ja?

Rsz narazie leż kochana.... Zmień lekarza niech cos ci konkretnego powie, bo niewiesz co może sie wydarzyć. Mi za dużo tez nie mowia wiec sama leżę ciezko jest ale nie wybaczylabym sobie gdyby przez moja głupotę chlipcy urodzili sie teraz.
Ja wczoraj zjadłam 3 paczki i na dzisiaj jeszcze mam, póki co nie mam ochoty.

Czy wasze maluszki tez maja tak często czkawki? Raz nawet czułam jak mieli oboje na raz :)

ania Kaja ma czkawki, ale Julia to pamiętam co chwile miała wiec nie ma porównania ;)

ja na słodkie nie mogę patrzeć, w ogole mi się jesc nie chce po tych wczorajszych przejściach zoladkowych :/

reklama
Alunia to zrobilas sobie spacer :\

Walentynki hmmmm zawsze ribilam jakas dobra kolacje Ja...albo kino... W tym roku zobaczymy czym mąż sie wykaże :) ja leżę:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry