reklama

Kwietniowe mamy 2016

jejku, dziewuszki wspolczuje nieprzespanych nocek - znam ten ból. ja ta noc o dziwo przespalam jak w końcu zasnęłam, a zasypialam 2 godziny..

Fenika trzymam kciuki za badania!! :)

Karolka ja właśnie o ściany się boję bo tapety na paru, te pomalowane się odmaluje, ale co ja zrobię jak pokoloruje gwiazdki na tapecie u siebie w pokoju? :D chyba po prostu kredek mu nie kupię :D albo będą bardzo wysoko ;)

Ewe i jak sprzątasz? nie przejmuj się, mamy prawo być leniwe :) ja do tego stopnia, ze jeszcze nie wstałam.

Beatka dziękuję, ze pytasz :* ta noc na szczęście należała do tych fajniejszych i swedzialo tylko jak zapadalam w sen, potem juz się nie budziłam :)

klaudynaa super, ze juz wszystko masz! :) przypomnialas mi o bujaczku, muszę pooglądać na necie..

Aluniawdz powodzenia u dentysty!

Antus heheheh dobrze, ze nam przeszło z tymi ścianami :D

bluelovi ale fajna bryka!! :D słodziak z synka! :)

ania1234 mój codziennie ma czkawke, czasem 2 razy dziennie :) jejjjjku, ale to słodkie ze mieli razem czkawke :D

dziękuję wam kochane za opinie co do tego klina :) jesteścje niezawodne :) :*

reklama
Zazdroszczę Wam tych pączków, ja w pn miałam 3 ataki woreczka żółciowego i jeden we wtorek, ale ten to juz był tak porzadny, ze przez chwilę straciłam poczucie rzeczywistosci z bólu, a nogi miałam jak z waty, teraz trzymam się od tłustych rzeczy z daleka, akurat na tłusty czwartek mnie dopadło :/

Ciagle staram sie skompletować torbę i reztę wyprawki i...lipa cos mi nie wychodzi. Wczorj pojechałam z mamą do Wrock na zakupy, podbiegłam dosłownie przez pasy do tramwaju -może max 15-20 metrów, tak mnie krocze rozbolało, ze boli do dzisiaj i chodzić nie mogę mimo nospy ;( czy któraś ma taki ból? Możliwe żebym sobie coś tam naderwała?

właśnie do mnie dzwonili ze szpitala, oprócz poniedziałków muszę jeszcze przyjechać w ten wtorek, jakieś spotkanie z lekarzami, mam wrażenie ze chcą omówić poród - no zobaczymy.

mój dzis 12 h w pracy więc jadę na sklepy, może kupię coś dla malucha :) nie bylam w centrum miasta juz ponad rok :szok:

MiLadyyy no ja właśnie też od wczoraj mam ból krocza po zakupach od łazenia... raz mniej raz mocniej wczoraj przeszło po paracetamolu dopiero na wieczor, od rana znów bolało a teraz leze i chyba juz przechodzi... piore właśnie minky od ciebie :) jak rozłoży my łóżeczko to pochwale się całością dziewczynom i jaka zdolna jesteś :)

Cześć brzuchatki :)
Ja zjadłam wczoraj 5 pączków, dziś już 1 i jeszcze mam ochotę. Na szczęście obyło się bez zgagi. Nie ma to jak swojskie mniam

Odnośnie klina pod główkę to gdzieś wyczytałam że niektórzy podkładają segregator. Też dobry pomysł.

Ja dziś jakoś przespałam noc nawet dobrze, nie to co poprzednie noce. Wstałam ok.6 mężusz zrobił kanapeczke - jakiegoś głodna mam od kilku dni z rana. Później śniadanko, mały wyjazd do sklepu i teraz leżę zmęczyłam się ale będe musiała iść podłożyć do pieca i zrobić obiad ciecierzyca się moczyć ☺ tylko jeszcze nie wiem z czym.

Wczoraj wielkie prasowanie na szczęście mama mnie później wyręczyła i tylko składałam a i tak miałam wieczorem dość. Dziś z ostała ostatnia suszarka i oczywiście to wszystko poukładać do szafek. Nie wiem czy pomieszcze sporo tego się uzbierało.
4305002_20160205_112003.jpg

Dobrego samopoczucia mamuśki :)

---------------
30tc

Załączniki

• 4305002_20160205_112003.jpg
    4305002_20160205_112003.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Oj a ja od rana mam skurcze ,zaczynaja sie cyrki cos czuje ;) no ale mi w kazdej ciazy doskwieraja skurcze na tym etapie uff ;)

Renia frytki z selera ?? Dobre??

Zjadlam.dwa paczki z toffi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry