reklama

Kwietniowe mamy 2016

Miladyy - wspolczuje tych atakow. Nie mozesz na to wziac jakis lekow czy cos?
Co do bolow w kroczu to ja mialam raz jedyny i tez jak podbieglam do sutobusu z cora. Bylo to z 50m max a tak bolalo ze isc nie moglam myslalam ze maly mi wypadnie. Teraz pierdziele niech sobie autobus jedzie, nie biegam juz nic no bol niewarty tego zaoszczedzonego czasu. Tez bealam paracetamol przeszlo po 2 dniach

Ja dzis po drodze do lekarza trafilam na jakiegos stuknietego dziadyge! Za basenem gorniczym w strone miasta tam sie jedzie dosc szybko. Jechalam prawym pasem z 80 a ten z podporzadkowanej z boku wyjechal, ledwo zdarzylam odbic w lewo! Az mi sie goraco zrobilo. Pech chcial ze na trasie zamkowej zlapaly mnie swiatla. Patrze a obok mnie podjezdza to auto. I co? Facet zamiast przeprosic to sie puka po czole i cos tam mi wymachuje lapami. Normalnie nie wiem co we mnie wstapilo ale wlaczylam awaryjne i wysiadlam:eek: bez kurtki bo tak jezdze z tym wielkim brzuchem podeszlam do dziada a ten szkla jak denka od butelki 70+ albo i 80 na karku i mowie mu co mysle a ten ze on wyjezdza i ze powinnam uwazac:eek: to mu mowie ze chyba czas na ponowng egzamin skoro znakow nie zna i nie wie co to ustap pierwszenstwa. Cos gledzil ale jak mu powiedzialam ze w takim razie jest komenda obok a tak za basenem przy swiatlach sa kamery i monitoring maja i ze zaraz tam pojde i zglosze na niego to mu prawko zabiora i na egzamin wysla...to facet zwatpil przeprosil i powiedzial ze ok poprostu mnie nie widzial:eek: poszlam do auta bo i tak wstrzymalismy dwa pasy na 1 faze ale o dziwo nikt na mnie nie trabil ani nic bo bym chyba pogryzla taka byla wsciekla. A jak wsiadlam to az rece mi sie trzesly. Jakos dojechalam do przychodni. Pozniej wrocilam i stwierdzilam ze pierdziele nie bede juz tyle jezdzic bo nawet jak uwazam to i tak pewne rzeczy sa niezalezne ode mnie. Kurde nawet nie chce myslec co by bylo jakby mnie puknal przy takiej predkosci. Pewnie by mnie obrocilo i wyladowalabym nie wiadomo gdzie. Z corka jechalam. Nic nawet nie mowie mezowi bo mnie na klucz od pn w domu zamknie;)

reklama
Kitki rzeczywiście miałaś bardzo groźną sytuację. Dobrze że nic się nie stało, ale to tylko dzięki Tobie. Współczuję przeżyć, ludzie są naprawdę nieuważni, i jeszcze nie widzą w sobie winy, to jest najgorsze.

popołudniowo z kawką do was zawitałam coś mi net szwankuje ostatnio ...
Co do skurczy to ja tez tak właśnie jak na okres od czasu do czasu miewam ....
Kitki o rany co za "przygoda" ... a ja po wczorajszym sprzątaniu musiałam odchorować ... ze spaniem mordowałam się gdzieś do 3 rano o 7 na nogach bo córkę do szkoły trzeba było odprawić .. mam nadzieję ze będzie mi dane jeszcze trochę snu w normalnych porach łapać bo później to kto wie jak to będzie .. a muszę się pochwalić ze coraz lepiej nam wychodzi " nocnikowanie" dumna z syna jestem oby tak dalej ...
Uważajcie dziewczyny już ostatnia prosta ( mnie tez to się tyczy :D )

Kitki brawa dla Ciebie!! raz ze zareagowalas z refleksem i dzięki temu uniknelyscie stluczki, a dwa za zachowanie!! :D normalnie super, ze dogadalas dziadkowi bo często się zdarza, ze oni jak święte krowy jeżdżą bo myślą, ze wiekowi są to mogą :/ a tak to przynajmniej dziadek się może bardziej ostrożny zrobi po tej kłótni. brawo!!!!

Lusinda - dziekuje bardzo za takie przygody. W domu melise wypilam bo bylam cala w nerwach.
Pozniej pojechalam z cora na lyzwy i swieze powietrze dobrze mi zrobilo. Wlasnie wrocilysmy i robie pozny obiad. Dzis frytki i paluszki rybne dla corki bo ryby za nic nie tknie a dla mnie poledwiczka z dorsza a mezus pstraga calego sobie zazyczyl. On lubi ryby ze skora i lubi dlubac sie w osciach. Ja to musze miec filet i jak tylko poczuje ze jest osc to wykrajam:rolleyes:
Od pn postaram sie jak najmniej prowadzic. Mialam jeszcze kolezanke w kolobrzegu odwiedzic ale to ze 130km ode mnie i chyba sobie daruje po co kusic los na drodze wariatow nie brakuje

reklama
Kitki współczuje przygody ale bardzo dobrze, że zareagowałaś...bardzo dobrze.

mnie wczoraj tez brzuch bolał jak na okres, bez spiania ale bolał. Czasami sobie myślę, że dobrze, że jest forum bo wiem, że inne ciążówki też tak mają i niekoniecznie musi to znaczyć coś złego:) nie wpadam tak szybko w panikę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry