reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita pilot do ręki, łóżeczko i wylegiwanie się :-) :)

Mi też ostatnio ciężej jeździ się samochodem, szczególnie po nocy (a ostatnio bardzo często muszę gdzieś jeździć, szczególnie po nocy). Jeżdżę teraz powoli i bardzo ostrożnie. Najgorsze są dla mnie nieoświetlone pasy, żeby broń Boże na nikogo nie wjechać. Ciekawe o ile stopni pogorszył mi się wzrok (na jednym oku mam -5) :oo2:

reklama
Beata u mnie nawet nie chodzi o pogłębienie wady co raczej bardzo szybko mi się oczy meczy, wszystko się rozmazuje i musze mruzyc oczy jak slepy kret żeby cos zobaczyć :(

Dajcie trochę tego wolego czasu, z moją małą to ciężko o chwilę oddechu :)

Odebrałam wyniki krwi i moczu i wszystko ok oprócz hemoglobiny która w końcu spadła poniżej normy więc pewnie we wtorek dostanę żelazo i znowu kibelkowe problemy mi się zaczną ehh a było tak pięknie.

Ja jeszcze ani apapu ani nospy w tej ciąży nie brałam, stwierdzam, że przechodzę ją całkiem nieźle jak na razie.

reklama
ja dzis na sklepach spędziłam 5 godzin, ale super się czułam, dawno nie bylam na zakupach bo wszystko online kupuję.
kupilam malemu ręcznik, kocyk, lekowe rzeczy, sobie klapki do szpitala, kapcie, pizamke na lato z rozpinana górą. ogólnie jestem zawiedziona dziecięcymi działami. bylam pewna, ze obkupie malego, a z ciuszkow nic mi się nie podobalo... muszę chyba jednak nalot internetowy zrobić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry