reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita no właśnie nie wiem jak ja to robię, ze ciągle coś kupuję a lista jak długa była tak dalej jest ;) muszę się za to w końcu raz a dobrze zabrac i wszystko kupic.

wanienka, wklad do niej, stelaz moze, nosidlo albo chusta, biustonosze do karmienia, torba do wózka i inne akcesoria do niego, kosz Mojżesza, lezaczek albo hustawka albo jakas mata, karuzelka nad łóżeczko, miekki przewijak, gaziki, masc i oslonki na brodawki, plyny do płukania, lancuszek do smoczka, no i oczywiście wszystkie mebelki - łóżeczko, szafa i komoda, ciuszki - podstawowe (bodziaki, spiochy itp) i jakis cienki kombinezonik do wózka.

Ja wzielam druk w tyg z pracy jak bylam. U mnie wypisuje sie wszystko na jednym. Jak przypomnicie mi to jutro cykne fote druku i wstawie bo teraz lezd j nie chce mi sie juz wstawac
Spue dzis z cora, wymusila na ojcu by mogla spac z mama. Ja tego nie pochwalam bo nastelnym rasem tez placzem wymusi ale skoro tatus sie zgodzil to nie podwazam. A tatus poszdl spac do niej bo na narozniku nie chce i tylko slysze jak lozko jej skrzypi jak sie przekreca. Lozko jesf chyba do 50kg z on wazy ponad 90

reklama
Ja dostalam jeszcze jakies trzy dodatkowe dokumenty do wypelnienia: Oswiadczenie ojca o niekorzystaniu z urlopu, oswiadczenie do zasilku macierzynskiego i cos jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry