reklama

Kwietniowe mamy 2016

Antus, moja ciocia to samo co ty ale w nadgarstku, taka kulka jej się zrobiła i właśnie jej sciagali strzykawka. Nie bolało :-)

Tez miałam skurcze łydek ale magnez i odstawienie kawy pomogło.
Mecze się za to z niespokonymi nogami wieczorem, no ma

reklama
Karolina, dzięki za pocieszenie = czyli w razie czego nie będzie tak źle :) Martita, trochę nieprzyjemne, ale pocieszam się, że jeszcze tylko (góra) 7 tygodni i zostanę wynagrodzona za te wszystkie cierpienia :)

Cześć mamuśki:) wyspane? Ja w miarę tak .... dzisiaj przyjeżdża do mnie położna...no i dzisiaj tłusty czwartek.... mąż ma mi przywieźć pączusie....ciekawe czy mi będzie żałować czy nie

Kitki dzielisz na 4? :) ja lykam 3x po 2tabl :P
Rsz trzymam kciuki, napisz co polożna na to. Moze te żelazo lepiej bierz po posiłku? Ja biorę szelazo sr i zawsze po śniadaniu, nie wymiotuje po tym. Samopoczucie pewnie takie masz jak ja mialam w 20tyg, wyplakalam sie i jest dobrze. Leż kochana odpoczywaj a zobaczysz ze spokojnie córeczkę donosisz. :*

tak dzisiaj wzięłam po śniadaniu i jest ok, muszę tak chyba brać..... nie wiem czy nie zaczynam mieć powoli skurczy ... nie wiem jakie to uczucie w 100% bo to pierwsza ciąża... ale wczoraj wydawało mi się , że czuje skurcze

Ja czuje takie ze brzuch zaczyna twardniec napinać sie, ale bez żadnego bólu. Napina sie i powoli puszcza. Gorzej jak te skurcze występują z bólem takim jak na miesiączkę. Ja takie skurcze mam bardzo czesto ale mialam ktg u niby nie są grożne, oby. A bierzesz jakiś magnez,aspargin czy cos?

reklama
A ja zaraz jadę zawieść mocz do badań zobaczyć czy się poprawiło. Ale chyba się poprawiło bo w ogóle mnie już nie boli w okolicy nerki po lewej stronie.
A później idę się dowiedzieć czy mi w końcu wyrwą tego zęba. Hehe i budzę mojego M. żeby mnie zawiózł to ciągle słyszę że jak do końca roku nie zrobię prawa jazdy to on mnie ukatrupi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry