reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Laski czy macie tez kurcze ale nie w lydce tylko w stopie i palcach? Mi doslownie wykreca az stopa i palce sie podkurczaja i boli jak cholera. Meczylam sie z pol godz ok 19 wzielam magnez przeszlo troche i teraz ze zdwojona sila. Bol okropny i o dziwo lapie jak leze i ustaje jak wstane i stane calym ciezaren na stope. Powyginam ja i przechodzi troche. Co to znow za cholerstwo?:confused: wzielam teraz jeszcze dwa razy aspargin. Kurde okropne uczucie. Tak sie zastanawiam czy to nie od kregoslupa bo lapie mnie jak leze. Zapowiada sie ciekawa nocka:(

Martita - ja biorw magnes regularnie 2tabl dziennie zazwyczaj a 1 to juz na bank wieczorem. Mnie tez czasami meczyly skurcze w palce takie jakby podkurczanie sie palcow ale ten bol jest inny boli mnie srodstopie od gory i to taki okropny bol ze az lzy same leca. No nic o 19 wzielam magnes teraz 2asparginy czyli magnes z potasem. Mam nadzieje ze na dzis koniec tych bolowych przyjemnosci.
Jutro mam gina z wynikami to podpytam.
Odbieram jutro glukoze po ktorej mam sinca bo tak mi niefortunnie pobrala. Do tego robilam morfologie tsh prolaktyne i uklad krzepniecia.
Wyniki w necie juz pewnie sa ale tak sie boje tej prolaktyny ze postanowilam dzis juz nie zagladac bo kolejna nocka bylaby z glowy i cisnienie ze 150;)

reklama
Fenika super ze masz taką położna że tyle Ci powiedziała itd i przypomnialas mi ze musze tez poszukać jakiejś ;-)

U mnie też przekrecanie i wstawanie z łóżka to wyczyn :-P

Schauma chociaż raz się "wyspalam" ;-) bo tak to wiesz wstajemy 6/7 ;-)
Karolina ja też na dłuższe chodzenie się nie nadaje bo szybko się męczę i sił mi braknie ;-)
Madzia twoja położna też super :-)
Rsz jejku biedna :-( dobrze ze jutro będziesz z położna się widzieć powiedz jej wszystko co się dzieje.
Ja nie mam takich skurczy w nogach itd mnie tylko te przepowiadajace męczą, dziś zakupy miałam udane kupiłam sobie spodnie ciążowe na te 2 msc później będę wszystko sprzedawać ;-) jutro jedziemy po wszystkie rzeczy dla córeczki i pewnie wrócimy wieczorem, miłej nocy, przespanej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry