reklama

Kwietniowe mamy 2016

Popieram, że wyplątanie się z poduchy węża w nocy przy zmianie pozycji i wielkim brzuchu to nie lada wyczyn :-D

Antus dlatego ja noszę pończochy samonośne, a raczej jedną pończochę bo u mnie problem tylko z jedną nogą. Ale na pewno są też specjalne rajstopy przeciwżylakowe dla kobiet w ciąży i one mają dużo miejsca na brzuch.

Klaudyna to zaszalałyście dziś z tym spaniem, to już my z Laurą wstałyśmy wcześniej :biggrin2:

reklama
Dzien dobry :)

Pogoda dzis super wiec zaliczylam dluzszy spacer ( nawet nie polowa tego co chodzilam przed ciaza) a pozniej odpoczywalam przez 2h. Takie spacery juz nie dla mnie, zasapana wrocilam do domu, a jeszcze maly byl spiacy i dokazywal :/

Ja ze spaniem podobnie jak wy :) Budze sie przy kazdej zmianie pozycji a jak juz sie uloze to lapie powietrze i sapie bom zmeczona hahahaha

Hej dziewczyny. Fenika ja też dzisiaj byłam u położnej, jestem bardzo zadowolona i na kolejne wizyty również się wybieram, mamy cwiczyć oddech do porodu, jak dobrze przystawic malucha do piersi i nawet jakieś hartowanie brodawek. A nawet pokazała mi jak teraz powinnam wstawac z pozycji lezącej. A dzisiaj to się czuje okropnie, wróciłam ze spotkania i wymiotuję albo na zmiane mnie mdli i w ogóle wszystko boli. Czekam na nowy dzień żeby wszystko minęło...

Fajnie, że jesteście zadowolone ze spotkania z położną, ja miałam 1 spotkanie i to aż... 15 minutowe, podała mi tylko skład toreb do szpitala i wyznaczyła spotkanie za miesiąc :/ spieszyła sie, bo... w czasie przyjmowania siedzi na recepcji w przychodni, zła trochę jestem, no ale cóż....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry