Dzień dobry dziewczyny[emoji4] chodzę spać o 20-21 a wstaje po 6 - w weekendy mnie to irytuje[emoji6]
Bronzowoka ja niecierpie porównywania dzieci. Między moja córka a siostrzenica jest 9miesięcy i jak się urodziła to dziecko anioł a moja to każdy szmer już się budziła prawie nieodkladalna, sama w ogóle nie potrafiła się bawić i ciągle ktoś musiał przy niej być. Oczywiście co słyszeliśmy?? Że to my ja tak nauczyliśmy że jak śpi to powinniśmy halasowac żeby była przyzwyczajona itp. - jasne jak blogoslawilam każda minutę jej snu[emoji6] jednak dziewczynki podrosly moja wszystko zaczynała wcześniej: chodzić mówić siusiac na nocnik bardo zgrzeczniala, wszystko można jej wytłumaczyć. Siostrzenicy wszystko idzie znacznie wolniej. Mała uparta ma prawie 2,5roku i nie bardzo ma ochotę powtarzać słowa. Zawsze z siostra nawzajem bronilysmy swoich dzieci - obie uważamy że każde ma prawo rozwijać się swoim tempem i obie mamy wspaniałe córeczki. Zresztą ja uwielbiam swoją siostrzenicę a moja córcia uwielbia ciocie i kuzynkę. [emoji1] każde dziecko jest inne i nie lubię porównywania.
A co do wieku i wczesnych ciaz- ja akurat zazdroszczę. Gdyby to ode mnie zależało już bym miała odchowana 2[emoji5] niestety o 1 ciążę trochę musieliśmy się starać ale było minęło i trzeba się cieszyć tym co teraz mamy[emoji1]
Aguska daj znać co powiedzieli na IP. Kurcze ja też nie wierzę w pozamaciczna jeżeli lekarz widział pecherzyk... z tego co mi wiadomo to podejrzenie jest zazwyczaj jak beta wysoka a pęcherzyka nie widać w macicy... trzymam kciuki aby to tylko podejrzenie bylo[emoji106]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom