kredka82
Fanka BB :)
A swedzi Cie cos?Cześć dziewczyny [emoji4]
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma żółte uplawy. Od kilku dni je mam i teraz nie wiem czy mam się niepokoić czy hest to normalne
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A swedzi Cie cos?Cześć dziewczyny [emoji4]
Powiedzcie mi czy ktoras z was ma żółte uplawy. Od kilku dni je mam i teraz nie wiem czy mam się niepokoić czy hest to normalne
Aguska bądź dobrej myśli i sprawdź, to tylko podejrzenie
Och muszla klozetowa moją przyjaciółką z rana i wieczorem. Na szczęście w ciągu dnia przechodzi fala wymiotów i mdłości i da się żyć. Nic nie pomaga wiec pije wolniutko wodę i szczęśliwie ja zwracam albo i nie
Mam dziwny objaw, boli mnie lewa pierś i jest jakby większa niż prawa, zarówno cala jak i brodawka. Pojawiają się delikatne żyłki na niej a z prawa nic się nie dzieje :/
Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum
Mi sie wydaje ze to okey...Piersi moga tak nierowno sie zmieniac![]()
Mój syn starszy od zawsze był "inny". Zawsze miał podejrzenie aspargera, które upadało w badaniach. Co nie zmienia faktu że jest mega specyficzny, nie zachowuje się jak dzieci w jego wieku i też się nasłuchałam. Teraz już jadę z ludźmi tak jak oni ze mną. To zadziwiające jak szybko potrafią się odwalić
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Idz bo noe ma co ryzykowacWłaśnie nie czuję żadnego dyskomfortu tylko ten kolor, w poniedzialek przejdę sie do lekarza. Milego dnia zycze
O to fajnie dagi , napisz po wizycie co i jak [emoji4]Dzień dobry :* Filemona ja dzisiaj będę u gin to się jej zapytam bo rano jak wstaje to mam podobnie śluz taki jakby żółty a potem już normalny biały w ciągu dnia, nic mnie nie boli nie szczypie albo taki mój urok albo jaka mała infekcja
Aguska 3mamy kciuki! [emoji173][emoji7]