Dagi89
Fanka BB :)
Dlatego dobrze jest mieszkać 2000 km od teściówKurde tak to już jest z rodzinką. Przegwizdane że nie potrafią się nawet wykazać odrobiną empati. Ja dziś czekam na wizytę teściowej-ciekawe co dziś gwiazda wymyśli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego dobrze jest mieszkać 2000 km od teściówKurde tak to już jest z rodzinką. Przegwizdane że nie potrafią się nawet wykazać odrobiną empati. Ja dziś czekam na wizytę teściowej-ciekawe co dziś gwiazda wymyśli...
Dlatego dobrze jest mieszkać 2000 km od teściówchociaż nie powiem moja mama czasami potrafi wyprowadzić mnie z równowagi
![]()
I zobacz jaki ma spokój
My jak wrócimy do Polski to tez daleko od jednych i od drugich, myślę że 2 razy do roku jak się zobaczymy wystarczyI to jest powód dla którego żałuję że nie wyjechałam do IE jak była okazja...
A widzisz to raj , moja teściowa mieszka w innej dzielnicy także widujemy się za często...My jak wrócimy do Polski to tez daleko od jednych i od drugich, myślę że 2 razy do roku jak się zobaczymy wystarczy![]()

No to spokuj przynajmniej.
To współczuję [emoji14] bo zdecydowanie za blisko mieszkaA widzisz to raj , moja teściowa mieszka w innej dzielnicy także widujemy się za często...moi rodzice w IE,Teść w Turku tylko ta ma mały dystans...I jeszcze biadoli że nie dzwonię... ludzie...
Twoje wartości wydają się być prawidłowe. Ale lekarzem ENDOKRYNOLOGIEM nie jestem. Dyplomu nie mam(taki zarciuś, nie mogłam się powstrzymać)...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom